Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw te koop, een 4-kamer Hoek-appartement (76m²) met balkon aan de achterzijde en een privé berging, gelegen in de Utrechtse wijk Transwijk.

Het oude stadscentrum en het centraal station zijn in minder dan 10 fietsminuten bereikbaar. Uitvalswegen (A2 en A12 en ring Utrecht) zijn perfect bereikbaar. Openbaar vervoer, tram en bus, bevinden zich op loopafstand. Het groene en populaire stadspark Transwijk ligt praktisch om de hoek. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping (hoek) en heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

Kenmerken
• Appartement op de 4e verdieping, zeer centrale maar rustige ligging
• 4-kamer appartement, 3 slaapkamers
• Balkon gelegen aan de achterzijde, grotendeels op het westen
• Zeer ruime en lichte woonkamer
• Gunstig energielabel C
• Woonoppervlakte 76m2 NEN gemeten
• Bouwjaar 1962
• Stadsverwarming & geiser (eigendom)
• Berging in de onderbouw
• Servicekosten: Eur. 198,09 per maand
• Actieve VVE
• Overdracht in overleg, vlot mogelijk
• Notaris keuze koper (max. 15km buiten Utrecht)
• Clausules van toepassing: niet zelfbewoningsclausule
• Waarborgsom/bankgarantie: 10% van toepassing

LAYOUT
Stel je voor: een heerlijk licht appartement, gelegen op de bovenste (vierde) verdieping met een balkon waar je kunt genieten van de zon en tot rust kunt komen na een dag werken!

Via de hal krijg je toegang tot de ruime keuken, welke aan beide zijde voldoende kastruimte heeft, voorzien is van een mooi stenen aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur (o.a. kokend water kraan, oven, magnetron, vaatwasser, gaskookplaat met wok brander en koel/vriescombinatie), een plek voor een tafel met 2 barstoelen, de ideale plek om van je ontbijt te genieten. Het balkon aan de achterzijde van het appartement is toegankelijk vanuit de keuken.

Daarnaast krijg je via de hal toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde van beide ca. 7m2, separaat (zwevend) toilet en de woonkamer voorzien van een nette laminaat vloer. Door de vele grote raampartijen aan beide zijden komt er een prettige hoeveel licht binnen in de woonkamer, via waar je tevens toegang hebt tot de badkamer en 3e ruime slaapkamer.

LOCATIE
Transwijk ligt ideaal aan de westkant van het Utrechtse stadscentrum. Binnen tien minuten fietsen bevind je je al in het bruisende hart van de stad. Het appartement ligt op een korte afstand van het Stadspark, perfect voor een ontspannen wandeling tijdens je lunchpauze. Als je na je werk wilt sporten, heb je de keuze uit diverse sportclubs in de buurt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Nova in Kanaleneiland. Het openbaar vervoer biedt volop opties: zowel met de tram als de bus bereik je Utrecht Centraal binnen acht minuten.

Kortom; een comfortabel 4-kamer HOEK appartement aan de westkant van het Utrechtse stadscentrum met een eigen balkon op de bovenste etage! We laten je graag het appartement zien tijdens een bezichtiging!

EERLIJK BIEDEN
Het bieden op deze woning verloopt via het digitale biedlogboek Eerlijk Bieden. Hiervoor volgt na bezichtiging een uitnodiging en is tevens toegang tot het online woning dossier.

De informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt onzerzijds echter geen aansprakelijkheid aanvaard. De woning is ingemeten volgens de branche brede meetinstructie, gebaseerd op de NEN-2580-norm.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 251
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 251
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars