Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN SCHOTHORST

Zoek je een goede woning in een kindvriendelijke buurt? Dit huis in Schothorst is een ideale match voor wie op zoek is naar ruimte, rust en gemak. Met vier slaapkamers en een ruime woonkamer biedt deze woning genoeg ruimte voor je dagelijkse gezinsleven.

HIGHLIGHTS

Locatie, locatie, locatie: De locatie in Schothorst is ideaal: rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij. Daarnaast ligt de bruisende binnenstad van Amersfoort op korte afstand. 
Buitenleven: Er is voldoende plek in de zonnige tuin voor een loungebank en gezellige zithoek. 
Ruimte: Vier ruime slaapkamers, verdeeld over twee etages, bieden iedereen in het gezin een eigen plek.
Badkamer: Een badkamer met alles binnen handbereik op de eerste verdieping: toilet, wastafel, douche in bad en aansluiting voor wasapparatuur. 
Opbergen: Een extra vrijstaande berging, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap en buitenspeelgoed.

THUISKOMEN 

Stap binnen in een woning die wacht op nieuwe bewoners. Er is genoeg ruimte voor een mooie keuken, waar je kunt kokkerellen en in verbinding blijft met familie of vrienden. 
De woonkamer biedt ruimte voor een gezellige zithoek en er is een gedeelte voor een fijne eethoek. 

De zonnige tuin op het westen biedt ruimte voor een gezellige zithoek en een loungebank. Er is ook een berging voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en overige spullen. 

De slaapkamers zijn van een goed formaat, wat ze geschikt maakt voor zowel kinderkamers als een rustige thuiswerkplek. De zolder biedt naast een extra slaapkamer ook diverse mogelijkheden voor opslag of als hobbyruimte.

De badkamer is eenvoudig maar compleet en is tevens voorzien van een wasmachine-aansluiting. 

Het huis staat in de aangename wijk Schothorst, bekend om zijn groene uitstraling en gezinsvriendelijke karakter. Scholen, winkelcentra en openbaar vervoer zijn allemaal snel bereikbaar, terwijl je thuis geniet van de rust en de ruimte die de wijk te bieden heeft. Winkelcentrum Schothorst biedt namelijk winkels, een drogisterij, bloemist en restaurants. Station Schothorst ligt ook op korte afstand. Voor wie fan is van een lekkere wandeling of een sportsessie kan je terecht in Park Schothorst. 

BROCHURE:

LOCATIE LOCATIE LOCATIE Schothorst is een wijk die bekend staat om zijn groene karakter en familievriendelijke sfeer. Hier woon je in rust en met ruimte om je heen, terwijl stedelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Winkelcentrum Schothorst en Station Schothorst liggen op korte afstand. Voor een heerlijke wandeling of een sportsessie kun je terecht bij Park Schothorst. 

BUITENLEVEN De gezellige en zonnige tuin biedt veel ruimte voor een gezellige eettafel of een loungebank.

RUIMTE Comfort en privacy zijn essentieel in een gezinswoning, en deze woning biedt beide met vier ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping vind je drie lichte kamers, ideaal voor kinderen of als gastenkamer. De zolderverdieping biedt de vierde slaapkamer, die door zijn royale afmeting en flexibele inrichting kan dienen als hoofdslaapkamer, tienerkamer of zelfs een werkplek. 
Met voldoende ruimte in de woonkamer en keuken wordt dit een centrale plek voor gezelligheid en samenzijn.

BADKAMER De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, douche in bad en een aansluiting voor de wasmachine/droger. 

OPBERGEN De vrijstaande berging in de tuin is een onmisbare aanvulling op het woongenot. Voorzien van elektra, biedt het een veilige plek voor fietsen, gereedschap en tuinmeubilair. Het is ook de perfecte ruimte voor hobby's die meer eisen stellen aan de omgeving, zoals houtbewerking of schilderen. Een berging betekent extra ruimte in huis en geeft mogelijkheden om je leefruimte geordend en vrij van rommel te houden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort