Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze zo goed als vrijstaande woning in Enschede verdient meer dan de term ‘instap klaar’. Werkelijk alles is gerenoveerd, én zorgvuldig onderhouden. Een luxe badkamer met whirlpool, een moderne keuken, een sfeervolle houten vloer in de woonkamer… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ben jij er klaar voor om te leven in comfort en luxe? Deze woning is in ieder geval helemaal klaar voor jou!

Behalve de moderne en professionele inrichting biedt deze woning ontzettend veel ruimte voor jou en je toekomstplannen. Maar liefst drie ruime slaapkamers, een vierde op de tweede verdieping en misschien nog wel een vijfde kleinere slaapkamer. Daarnaast is er in totaal 35 m2 bergruimte beschikbaar: een ruime inpandige garage en een schuur. De tuin op het noorden en westen netjes aangelegd met borders rondom en een fijne overkapping.

Bovendien is de woning goed geïsoleerd, liggen er 14 zonnepanelen op het dak en is airconditioning geïnstalleerd. Niet voor niets heeft deze woning energielabel B.

Locatie De Johan Wijnoltstraat (Rigtersbleek) is een rustige straat in de diverse, levendige en actieve wijk Het Twekkelerveld. Behalve dat alle voorzieningen in de buurt zijn (scholen, winkel – en gezondheidscentrum) ben je ook snel in het centrum van Enschede, op de snelweg, bij de Universiteit Twente en voetbalstadion De Grolsch Veste.

Vlakbij, aan de overkant van de Hengelosestraat, loop je het Abraham Ledeboerpark in. Dit park is verkozen tot één van de vijf mooiste parken van de wereld! Na het werk of in het weekend krijg je zo makkelijk je gewenste dosis natuur.

Hou je van sporten? Voor sportliefhebbers is er ook genoeg te beleven: dicht bij zijn onder andere een voetbalvereniging, een golfbaan en een ijsbaan.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “Luxe, energiezuinige woning met moderne voorzieningen en veel ruimte.”

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto op je eigen oprit en kom binnen in de ruime hal. Vanuit de hal kom je binnen in de keuken. Door een slim ontwerp heb je lekker veel kastruimte. De keuken heeft een inductiekookplaat, elektrische oven, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken kom je in de ruime woonkamer met groot voor- en zijraam en de openslaande deuren naar de tuin. Achter de keuken is een praktische bijkeuken, en van hieruit heb je toegang tot de garage. De garage heeft een brede kanteldeur aan de voorkant en een achterdeur naar de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. De vloer is voorzien van een laminaatvloer die doorloopt in alle slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim en licht, en hebben alle drie vaste kasten. De moderne badkamer heeft vloerverwarming, een inloopdouche met regendouche, ligbad met whirlpool-functie, een toilet en brede wastafel met badkamermeubel.

2e verdieping: Op de zolder is een ruime slaapkamer met dak- en zijraam en een tweede kleinere slaapkamer.

Tuin: Aan de voorzijde van de woning heb je je eigen oprit. Er is voldoende parkeerruimte voor twee auto’s. De achtertuin is bestraat en voorzien van groene borders. Door de ligging op het noordwesten is er altijd zon en schaduw in de tuin. Tijdens een buitje of een koele dag zit je heerlijk onder de overkapping. De overkapping is onderdeel van de ruime schuur.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1975. - Perceeloppervlakte: 314 m2. - Woonoppervlakte: 141 m2. - Inhoud: 580 m3. - Schuur: 13 m2 - Garage: 22 m2 - Tuin oriëntatie noordwest. - Dak- en muur naisolatie - Energielabel: B. - Internet: glasvezel. - Kozijnen: hout en kunststof - HR-combi ketel (2017, huur). - Warm water boiler (300 liter, 2022, eigendom) - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 314

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 314

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede