Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woon je graag rustig en dicht bij de natuur? Deze tussenwoning aan de Hanenberglanden heeft het buitengebied om de hoek, 120 vierkante meter woonoppervlakte en een fijne tuin op het zuidoosten. Even de handen uit de mouwen, het huis inrichten in je eigen stijl en dan genieten van je unieke stek!

De L-vormige woonkamer met open keuken is lekker licht en kijkt uit op de voor- en achtertuin. Boven zijn drie slaapkamers en de badkamer, en op de zolder kun je een vierde slaapkamer realiseren. De achtertuin op het zuiden biedt de ruimte voor flink wat zonuren en vraagt weinig onderhoud. De grote overkapping biedt de nodige beschutting. In de voortuin beschik je over een extra berging.

Locatie De wijk Stroinkslanden is populair bij gezinnen en dat is ook niet zo gek: meerdere basisscholen in de wijk, de kids spelen naar hartenlust op één van de speelveldjes, in vijf minuten fiets je naar het winkelcentrum en het buurthuis organiseert veel sportieve en creatieve activiteiten zoals yoga, muziekles en workshops.

Wonend aan de rand van de stad is de natuur wel heel erg dichtbij. Je loopt zo het buitengebied in en ook Het Stroinksbos en wandelgebied Het Smalenbroek zijn makkelijk en snel bereikbaar. En wil je even de sfeer van het stadscentrum proeven? Met de fiets sta je binnen 20 minuten op de gezellige Oude Markt.

Onze makelaar Stefan van den Aker aan het woord: "De stad en het buitenleven in één! Deze ruime tussenwoning biedt de perfecte balans tussen rust en comfort, met de natuur om de hoek en een zonnige tuin op het zuidoosten.”

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de hal met het aparte toilet en loop meteen door naar de woonkamer met uitzicht op de achtertuin. Aan de voorkant is de open keuken met koelkast, 5 pits gaskookplaat, elektrische oven en vaatwasser.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. Vanaf hier heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de zolderverdieping met dakraam. Met een paar aanpassingen kun je hier een ruime vierde slaapkamer realiseren. Er is bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: De tuin van deze woning is gelegen op het zuidoosten en grotendeels bestraat. Meteen aan de achtergevel is een grote overkapping. De voortuin is grotendeels bestraat en heeft een vrijstaande stenen berging.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1976 - Perceeloppervlakte: 143 m2. - Woonoppervlakte: 120 m2. - Inhoud: 394 m3. - Externe bergruimte: 9,27 m2. - Dakisolatie, gedeeltelijk isolatieglas. - HR-combi ketel (Intergas, 2020, eigendom). - Kozijnen buiten aluminium en hout, binnen hout. - Energielabel: D - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede