Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een woning met geschiedenis? Niet dertien in een dozijn en net even anders? Deze drie-onder-een-kapwoning uit 1910 heeft zo’n typisch mansarde dak en hoge plafonds, echt een authentieke sfeer! Een aantal originele details zijn behouden en verder is de woning helemaal geüpdatet naar de moderne maatstaven.

De begane grond heeft een voor- en achterkamer, met in het midden een extra zijraam voor meer daglicht. Aansluitend is een nette keuken met uitzicht op de patio. De tuin kijkt uit op het westen, dus je hebt lekker lang zon in de middag. Boven zijn twee ruime slaapkamers.

Locatie De Oostveenweg ligt net buiten de Singel, op minder dan 10 minuten fietsafstand van het centrum en gratis parkeren. De buurt grenst aan natuurgebied ‘De Hoge Boekel’, dus in het weekend ga je met gemak even een rondje wandelen of fietsen in het groen. In de wijk zijn veel voorzieningen, zoals scholen, het grote MIRO-winkelcentrum en een supermarkt om de hoek.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “Modern wonen in een authentieke sfeer."

Indeling van de woning

Begane grond: De voordeur in de authentieke gevel komt uit in een lange gang, met hier de trapopgang en twee ingangen naar de living. De voor- en achterkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. Aansluitend is de dichte keuken met gaskookplaat, oven vaatwasser en koelkast. Achter de keuken is een portaal met ruimte voor de wasmachine, en aansluitend de badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal kom je op de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers. De ruime slaapkamers zijn beide groot genoeg voor een tweepersoonsbed.

2e verdieping: Via een vlizotrap kom je op de bergzolder.

Tuin: De achtertuin op het westen is volledig bestraat en vraagt weinig onderhoud. De achtertuin bereiken we via de achterdeur of via de poort aan de zijkant van de woning (achterom).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1910. - Perceeloppervlakte: m2. - Woonoppervlakte: 86,3 m2. - Inhoud: 341 m3. - Tuin op het westen. - Dubbel glas. - Energielabel E - Kozijnen: hout. - HR-combi-ketel 2014 - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 341

Overige

Perceel oppervlakte 98

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 341

Overige

Perceel oppervlakte 98

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede