Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een bijzondere aanwinst in ons woningaanbod: de Haaksbergerstraat 193. Een vrijstaande, karakteristieke woning uit 1910, met veel ruimte voor al je toekomstplannen:

- Een perceel van 398 m2 - 147 vierkante meter leefruimte (vier slaapkamers en twee badkamers!) - Een zelfstandig gastenverblijf van 65 vierkante meter - Diepe tuin op het zuidoosten van maar liefst 147 vierkante meter

De tijd heeft hier even stil gestaan, maar dit huis biedt daarom juist veel mogelijkheden. Laat je creativiteit stromen en creëer hier je eigen plekje, helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. De woonkamer met erker en houten vloer is in de basis al een sfeervolle ruimte, hier zit je gezellig knus bij elkaar op een koude winteravond. In de zomer gooi je natuurlijk de tuindeuren open en geniet je van de diepe, zonnige tuin. Het gebouw achter in de tuin biedt tal van mogelijkheden en richt je in zoals jij het wilt: is het een klusruimte of atelier? Wil je graag een apart gastenverblijf? Of werk je graag vanuit huis en wordt het je eigen kantoor?

Locatie De wijk Veldkamp-Getfert-West ligt net binnen de rondweg de Singel, vanaf hier fiets je in 5 minuten naar het stadscentrum van Enschede. In de buurt ben je voorzien van supermarkten, winkels en scholen.

Deze woning wordt aangeboden met bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Een karakteristieke woning met zelfstandig gastenverblijf en opvallend veel buitenruimte midden in de stad”

Begane grond: Via de ruime entree bij de voordeur kom je binnen in woonkamer. Aan de voorkant is de erker met uitzicht op de tuin, aan de achterzijde de aangebouwde serre met dubbele openslaande tuindeuren. Naast de serre is de dichte keuken met koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Achter de keuken is een praktische bijkeuken met toegang tot de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop met vaste kast heb je toegang tot de badkamers en twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben vaste kasten en de slaapkamer aan de achterkant een deur naar het platte dak/balkon. Er is een badkamer met toilet, douche en wastafel, de tweede badkamer heeft ligbad en wastafel.

2e verdieping: Met een vaste trap kom je op zolder, met op de overloop een dakraam. Er zijn twee slaapkamers.

Tuin: De ruime achtertuin is te bereiken via de serre, bijkeuken of de poort aan de zijkant van de woning. De diepe tuin met terras en veel groen, en biedt alle ruimte om te genieten van de zon en de rust, hier hoor je alleen de vogeltjes fluiten. Aan de rechterkant van de tuin is het ruime gastenverblijf. Dit lange gebouw is voorzien van twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. Twee aangebouwde bergingen zorgen voor extra opbergruimte.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1910 - Perceeloppervlakte: 398 m2. - Woonoppervlakte: 147 m2. - Inhoud: 615 m3. - Gastenverblijf: 65 m2. - Gedeeltelijk dubbel glas. - Kozijnen: deels kunststof - Deels rolluiken - HR-combi-ketel (2011, eigendom). - Energielabel: G - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 615

Overige

Perceel oppervlakte 398

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 615

Overige

Perceel oppervlakte 398

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede