Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga je voor een huis met een authentiek karakter? In deze twee-onder-een-kapwoning uit 1923 met mansardedak leef je helemaal in jaren ’20/30 stijl, maar dan wel volgens de huidige moderne maatstaven.

De knusse woonkamer met erker, gesloten houtkachel en gietvloer is door de openslaande tuindeuren en open keuken lekker ruimtelijk en licht. Maak je eigen gezellige plekje, ga lekker kokkerellen in de ruime keuken en ga samen aan tafel in de eethoek of zoek een plekje in de grote tuin. Naast de keuken zijn de bijkeuken, het toilet en de badkamer. Op de verdieping zijn vier slaapkamers. De zolder, grote berging naast de woning en de aangebouwde berging in de tuin zorgen voor voldoende ruimte voor al je spullen.

Locatie De Bilderdijkstraat is een rustige straat midden in de binnenstad, in de wijk Lasonder-Zeggelt. Het winkelhart van de stad is naast de deur, dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk aan supermarkten, winkels, restaurants en het treinstation van Enschede.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Wat een heerlijk plekje op loopafstand van de Oude Markt van Enschede.”

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de hal met granitovloer en vervolgens in de woonkamer. Links om de hoek is het zitgedeelte, en verderop de eetkamer en open keuken. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, combimagnetron en koelkast. De badkamer en het toilet zijn achter de keuken. In de badkamer beschik je over een doucheruimte en wastafelmeubel.

1e verdieping: In de hal bij de voordeur vinden we de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot vier slaapkamers, waarvan 1 met toilet en wastafel.

2e verdieping: Via een losse trap heb je toegang tot de bergzolder. Tuin: De groene achtertuin op het zuiden heeft een ruim zonneterras en een tweede beschutte zitplek achterin. Door het vele groen is er weinig inkijk, en heb je altijd wel een plekje in de schaduw. Je hebt toegang tot de tuin via de dubbele tuindeuren in de eetkamer, de bijkeuken of de berging aan de zijkant van de woning (achterom).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1923. - Perceeloppervlakte: 206 m2. - Woonoppervlakte: 96,8 m2. - Inhoud: 414 m3. - Externe bergruimte: 26,2 m2. - Tuin oriëntatie op het zuiden. - HR combi ketel (2018, eigendom). - Dak- en vloerisolatie - Grotendeels dubbel glas - Energielabel: F - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 206

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 206

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede