Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hou je van de karakteristieke sfeer van vroeger? En woon je graag dicht bij het centrum én de natuur? Deze netjes onderhouden twee-onder-een-kapwoning uit de jaren ’30 is een geweldige basis voor je eigen nieuwe stek.

De typische erker zorgt voor een fijne lichte woonkamer met een prettige sfeer. De doorgebroken muur naar de open keuken zorgt voor een ruimtelijk effect en een doorkijk naar de tuin via de dubbele tuindeuren. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien, hier kook je de sterren van de hemel!

Op de bovenverdiepingen zijn de moderne badkamer met ligbad en vier slaapkamers.

De tuin op het oosten is netjes aangelegd en is onderhoudsarm. De overkapping vraagt gewoon om een fijne loungebank voor gezellige zomeravonden met vrienden!

En als je denkt dat het niet nog mooier kan: de woning is goed geïsoleerd, voorzien van airconditioning en zonnepanelen en heeft energielabel C.

Locatie De wijk Hogeland-Zuid ligt op 10 minuten fietsafstand van het centrum en op het randje van het buitengebied. De natuur is naast de deur, na je werkdag of in het weekend is het heerlijk om even te wandelen of te fietsen. In de wijk heb je alles bij de hand: scholen, een speeltuin, winkels en supermarkten.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Wonen in de jaren ’30 sfeer, maar dan wel modern en comfortabel”

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de hal aan de zijkant van de woning. In het midden van de begane grond zie je rechts de woonkamer met erker, parketvloer en airco. Links is de open keuken welke is voorzien van een praktische tegelvloer en diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. De keuken kijkt uit op de tuin door de openslaande dubbele tuindeuren. Achter de keuken is de praktische bijkeuken en het aparte toilet.

1e verdieping: In de hal bij de voordeur is de vaste trap naar de eerste verdieping. De overloop is voorzien van airconditioning en vanaf hier heb je toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet en de moderne badkamer. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde en twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is comfortabel ingericht met een ligbad, douchecabine en wastafel met meubel.

2e verdieping: De vaste trap naar de tweede verdieping komt uit in de vierde slaapkamer met dakkapel en extra bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: De nette tuin is gelegen op het oosten en is netjes bestraat. Weinig onderhoud, maar er is ook ruimte voor groen in de borders. Achter in de tuin is een berging met overkapping. Je bereikt de tuin via de keuken, bijkeuken of via de poort.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1934 - Perceeloppervlakte: 127 m2. - Woonoppervlakte: 112 m2. - Inhoud: 405 m2. - Externe bergruimte: 10,1 m2. - Isolatie: deels gevelisolatie, daknaïsolatie en voorzien van dubbel glas. - Zonnepanelen: 8 (2023, eigendom) - HR-combiketel: 2009 - Energielabel: C - Internet: glasvezel. - Kozijnen: hout - Schilderwerk buiten: 2023 - Airconditioning in woonkamer en overloop eerste verdieping. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede