Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga je voor comfort, ruimte en luxe? Deze prachtige villa heeft alles wat je hartje begeert. Hier leef je een weldadig en luxe leven volgens de hedendaagse moderne maatstaven. Bovendien is het mogelijk om op de begane grond te baden en te slapen.

De ruime woonkeuken en woonkamer biedt voor ieder wat wils: gezellig samen koken en eten, ontspannen bij de haard en lekker een film kijken of optimaal de zomer beleven onder de overkapping in de tuin? Kies je plek en geniet!

Behalve een perceel van ruim 521 vierkante meter, stijlvolle architectuur en een duurzame afwerking is deze woning tot in de details voorzien van modern wooncomfort. Geniet bijvoorbeeld van vloerverwarming, luxe badkamer met ligbad en de modern ingerichte keuken.

Locatie De Honhof Es is een rustige straat en ligt op de rand van de stad in de wijk Varvik-Diekman. Vlakbij het buitengebied, maar ook maar 10 minuten fietsen van de binnenstad. Ook sporters zitten goed op deze plek: in de nabije omgeving zijn meerdere sportverenigingen- en clubs.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Modern leven op een rustige locatie vlakbij de stad én de natuur.”

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto gemakkelijk op de oprit of onder de carport. Via de voordeur met luifel kom je in de entree met trapopgang en toegang tot de woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming Lekker koel in de zomer en warm in de winter!

Via dubbele openslaande deuren kom je in de ruime keuken. De modern vormgegeven keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer en oven. Naast de keuken is een tweede halletje met het aparte toilet en daarnaast toegang de slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche met vloerverwarming. Vanuit de badkamer heb je ook toegang tot de overkapping aan de zijkant.

1e verdieping: In de hal bij de voordeur is de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Tevens is er een aparte wasruimte. De badkamer is luxe ingericht met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De drie slaapkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van passende zonwering.

2e verdieping: De zolderkamer biedt ruimte aan een vierde (slaap)kamer. Deze gezellige ruimte is ideaal als logeerkamer of een kantoor aan huis!

Tuin: De tuin op het noorden is prachtig vormgegeven en heeft een zonneterras, gazon en hoogteverschil. Onder de overkapping zit je lekker in de schaduw, maar er is ook altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 2007 - Perceeloppervlakte: 521 m2. - Woonoppervlakte: 206 m2. - Inhoud: 839 m3. - Tuin op het noorden ( 254 m2) - Volledig geïsoleerd - CV-installatie (2006, eigendom) - Kozijnen: hout en kunststof - Energielabel: B - Vloerverwarming begane grond: woonkamer, keuken, hal, toilet en badkamer - Vloerverwarming eerste verdieping: badkamer - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Deze woning is ERA-Exclusief: Wij geven alle woningen die erg bijzonder zijn een aparte vermelding. Dit kan de prijs zijn, maar ook de architectuur, ligging of historie wat zo uniek kan zijn dat we van een exclusieve woning kunnen spreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 839

Overige

Perceel oppervlakte 521

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 839

Overige

Perceel oppervlakte 521

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede