Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar ruimte? Heb je veel spullen, een hobby waar je ruimte voor nodig hebt of een groot gezin? Dan is deze bijzondere drive-in woning in de wijk Stroinkslanden in Enschede-Zuid misschien wel iets voor jou!

In deze woning hoef je namelijk niet na te denken of je alles wel kwijt kunt, want je beschikt over:

• Drie woonlagen. • Woonkamer en vier (slaap)kamers. • Ruime woonkeuken. • Een inpandige garage (17,8 m2). • Inhoud 454 m3. • Woonoppervlak 130 m2. • Tuin op het westen

De ruimte op de begane grond is multifunctioneel. Wil je graag thuiswerken en maak je er een ruim kantoor van? Wil je een werkplaats voor je hobby? Of zoek je ruimte voor een extra slaapkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is er een garage met openslaande deuren.

Wonen op de eerste verdieping heeft zo zijn voordelen: lekker veel licht en een vrij uitzicht. De grote living loopt door naar de open keuken met uitzicht op de achtertuin. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer met dubbele wastafel, toilet en doucheruimte.

De wijk Wonen in de wijk Stroinkslanden betekent vooral comfort: dicht bij de natuur en snelweg, scholen en winkels. Het buurthuis organiseert veel sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen. Denk aan bijvoorbeeld yoga, muziekles en workshops.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Geweldig veel vierkante meters op een rustige locatie in de stad”

Indeling van de woning Begane grond: Parkeer je auto op de oprit en kom binnen in de gang met toegang tot de garage en aan het einde van de gang een toilet en de multifunctionele ruimte met toegang tot de tuin.

1e verdieping: Vanuit de gang nemen we de trap naar boven en komen via de overloop in de woonkamer met laminaat vloer. Aan de voorzijde vinden we de woonkamer met uitzicht op de rustige straat. De ruimte loopt door naar de eethoek en open keuken.

2e verdieping: Via de vaste trap in de woonkamer gaan we naar de tweede verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Tuin: Vanuit de kamer op de begane grond kom je in de tuin op het westen.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1974. - Perceeloppervlakte: 98 m2. - Woonoppervlakte: 130 m2. - Inhoud: 454 m3. - dubbel en enkel glas - houten kozijnen - HR combi ketel (eigendom). - Energielabel: D - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 98

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 98

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede