Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Lekker rustig wonen zonder verkeer voor de deur, klinkt dat goed? En dan het liefst in een instapklare woning, voorzien van alle gemakken! Door de jaren heen is deze fijne tussenwoning stap voor stap opgeknapt en het resultaat is een moderne en goed onderhouden woning met veel buitenruimte.

De woonkamer is ruimtelijk en licht en heeft een nette laminaatvloer (2018) en een gesloten houtkachel. In de uitbouw (2013) geniet je van een ruime keuken en een eethoek met uitzicht op de ruime achtertuin met overkapping. Over buitenruimte gesproken: de voortuin (aanleg in 2023) op het zuiden is van hetzelfde formaat en door de ligging aan het rustige voetpad ook een fijne plek om te zitten. Boven zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer.

Locatie De Flevolandstraat ligt in de wijk Boswinkel-De Braker (Enschede-Zuid). Het grote winkelcentrum Zuid is 5 minuten fietsen en winkelcentrum Boswinkel zelfs maar 2 minuten. Het centrum van Enschede bereik je in 10 minuten op de fiets en ook de snelweg A35 is dichtbij. In de wijk vind je naast alle winkels voor je dagelijkse benodigdheden ook een tandarts, huisarts, basis- en voortgezet onderwijs en een grote speeltuin. Ook sportliefhebbers komen aan hun trekken: atletiekclub TION en voetbalvereniging Victoria ’28 zijn vlakbij.

Deze woning wordt aangeboden met ERA garantie

Onze makelaar Stefan van den Aker aan het woord: “Moderne starterswoning met drie slaapkamers en veel buitenruimte.”

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen door de (nieuwe!) voordeur en na de hal sta je in de woonkamer. De ruimte baadt in het zonlicht, wat ook niet zo gek is door de ligging op het zuiden en het grote raam. Mocht het te warm worden in de zomer, laat je de rolluiken zakken. In de winter maak je hier een knusse zitplek, onder andere door de houtkachel aan te steken. De eethoek met schuifpui kijkt uit op de achtertuin en de ruime open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, koelkast en 5-pits gaskookplaat met wasemkap.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Er zijn twee grote slaapkamers, waarvan de kamer aan de voorkant voorzien is van airconditioning. De badkamer (2014) is modern ingericht met een dubbele wastafel met meubel, toilet en douchecabine. Alle ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van rolluiken (2023).

Tuin: De woning heeft een flinke voor- en achtertuin. In de zomer geniet je hier volop van het buitenleven. Lekker beschut onder de overkapping of op hete dagen in de schaduw in de achtertuin, en bij meer zonbehoefte zit je prinsheerlijk in de nette voortuin. De achtertuin is grotendeels bestraat en vraagt weinig onderhoud (de schutting en poort zijn in 2023-2024 vernieuwd). Aan de voorkant is wat meer ruimte voor beplanting, dit gedeelte is in 2023 aangelegd.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1960. - Perceeloppervlakte: 188 en 11 m2. - Woonoppervlakte: 96,3 m2. - Inhoud: 328 m3. - Berging: 8,4 m2 - Kozijnen: kunststof (2013) - Vernieuwd dak en dakisolatie (2017) - HR++ glas - Energielabel: E - HR-combi-ketel (2010, eigendom).

Renovatiewerkzaamheden: - 2024: schutting achtertuin - 2023: voordeur, tuinpoort, voortuin, rolluiken begane grond en verdieping. - 2019: kozijnen berging - 2018: laminaat begane grond - 2017: nieuw dak + isolatie, - 2014: overkapping, badkamer en toilet - 2013: uitbouw en keuken, kunststof kozijnen. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 328

Overige

Perceel oppervlakte 199

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 328

Overige

Perceel oppervlakte 199

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede