Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Achter de voordeur van Gronausevoetpad 24 in Enschede schuilt een woning vol karakter en comfort.
Deze uitstekend onderhouden voormalige 2-onder-1-kapwoning biedt vier royale slaapkamers, een ruime leefkeuken, en een volledig afgewerkte badkamer. De ruime woon- en eetkamer, overgoten met natuurlijk licht, vormt het hart van het huis en geeft direct toegang tot een zonnige achtertuin met een ruim terras, twee overkappingen en een praktische berging. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft.

*Buurt:*
Op korte afstand van het bruisende centrum van Enschede geniet je hier van een ideale ligging. Binnen enkele minuten fietsen sta je in het hart van de stad, waar je kunt genieten van een breed scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Scholen, sportverenigingen en supermarkten bevinden zich op loopafstand, wat het dagelijks leven bijzonder aangenaam maakt. Daarnaast zijn er uitstekende openbaarvervoersverbindingen, met diverse buslijnen en het treinstation van Enschede in de nabijheid. Via de nabijgelegen uitvalswegen ben je snel in omliggende steden en dorpen zoals Hengelo en Oldenzaal. Deze locatie combineert moeiteloos rust en levendigheid!

*Entree:*
De voordeur aan de straatzijde opent naar een ruime ontvangsthal. Deze hal biedt volop ruimte voor een kapstok of opbergmeubel en geeft toegang tot zowel de toiletruimte als een praktische wasruimte, naast de hal bevindt zich aan de voorkant nog een kamer welke kan voldoen als slaap/werkkamer.

*Woon- en eetkamer:*
Vanuit de hal betreed je de royale woonkamer, die dankzij de grote ramen baadt in natuurlijk licht. De open indeling biedt talloze mogelijkheden om zowel een gezellige zithoek als een sfeervolle eethoek te creëren. De stenen vloer geeft de ruimte een nette uitstraling, terwijl de airconditioning ervoor zorgt dat het hier ook op warme zomerdagen aangenaam koel blijft. De openslaande deur naar de tuin zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

*Kelder:*
Een trap vanuit de woonkamer (onder de voormalige opkamer) leidt naar de kelder, een onverwachte bonus in deze woning. Deze kelder is ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Dankzij de koele temperatuur is het ook een perfecte plek om voorraden op te slaan.

*Keuken:*
Grenzend aan de woonkamer ligt de ruime leef keuken. Uitgerust met een L-vormig aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en ovencombinatie, biedt deze keuken alle moderne gemakken. De lades en kastjes zorgen voor slimme opbergmogelijkheden, waardoor je altijd voldoende werkruimte hebt. De keuken vormt een centraal punt in het dagelijkse leven en is direct klaar voor gebruik.

*1e verdieping:*
De trap in de hal brengt je naar de eerste verdieping, waar vier ruime slaapkamers, een inloopkast en de badkamer te vinden zijn.
Deze verdieping biedt alle ruimte die je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven.

*Slaapkamers:*
Alle slaapkamers op deze verdieping zijn goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor een bed en een bureau of opbergmeubel.
De multifunctionaliteit van de kamers maakt het mogelijk om een kamer als logeerkamer of thuiswerkplek in te richten. Twee van de slaapkamers beschikken over ingebouwde kastruimte met een bedstee, een unieke en charmante toevoeging die deze kamers extra bijzonder maakt.

*Badkamer:*
Aan de overloop grenst de ruime badkamer, die deels is betegeld voor een frisse en moderne uitstraling. De badkamer beschikt over een ruime douche met verhoogde muur, een wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een staand toilet. De badkamer is volledig klaar voor gebruik.

*Buitenruimte:*
Achter de woning ligt een zonnige, goed onderhouden tuin die volop mogelijkheden biedt om buiten te genieten. De tuin is deels bestraat, maar biedt ook voldoende groen voor een levendige uitstraling. Met twee overkappingen kun je hier het hele jaar door buiten zitten, ongeacht het weer.
Het ruime terras is ideaal voor het plaatsen van een lounge set of tuintafel, en de extra berging zorgt voor voldoende opbergruimte.

*Bijzonderheden:*
- Woonruimte 217M2
- Karakteristieke en goed onderhouden woning
- Vier ruime slaapkamers
- Moderne eetkeuken met L-vormig aanrechtblad
- Gebruiksklare badkamer
- Royale woon- en eetkamer met veel natuurlijk licht
- Zonnige, goed verzorgde achtertuin met terras, overkappingen en berging
- Airconditioning in de woonkamer
- Kelderruimte voor extra opslag
- Gelegen nabij het centrum van Enschede met uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid
- Inmeet rapport beschikbaar

- De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend
- In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.
- in de koopakte wordt een asbest clausule en ouderdom clausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 217.9
Inhoud woonhuis 799
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Jacuzzi Ja
Tuin opp 150.15
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Tuin achter Ja
Tuin diepte 16.41
Tuin breedte 9.15
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 217.9
Inhoud woonhuis 799
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Jacuzzi Ja
Tuin opp 150.15
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Tuin achter Ja
Tuin diepte 16.41
Tuin breedte 9.15
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar c.s. Twente