Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is weer eens wat anders: een drie-onder-een-kapwoning! In deze hoekwoning aan de rechterzijde zit je helemaal goed: een woning met karakter, een flinke tuin met veel privacy en een stijlvol gemoderniseerd interieur.

Direct onder het karakteristieke mansardedak beschik je over drie slaapkamers, en op de begane grond geniet je van een verrassend lichte woonkamer met een stevige pvc-vloer. De moderne keuken biedt je alles wat je nodig hebt om lekker te koken, en de moderne badkamer heeft een fijne regendouche en dubbele wastafel. De zeer diepe achtertuin maakt het plaatje compleet, hier is altijd wel een rustig plekje in de zon te vinden.

Locatie Wonend aan de rand van de stad is de natuur je nieuwe achterbuur. De wijk Voortman-Amelink bestaat voor een groot deel uit het buitengebied, en grenst aan het Enschedese dorp Lonneker. In je vrije tijd even de natuur in, heerlijk dat dat zo makkelijk bereikbaar is! En toch is de stad niet ver weg: binnen een kwartier fiets je naar de gezellige Oude Markt in het centrum van de stad. Je boodschappen doe je bij winkelcentrum Deppenbroek (1 km) of Roombeek (1,5 km).

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Modern en stijlvol wonen aan de rand van de stad en dicht bij de natuur”

Indeling van de woning

Begane grond: Je komt binnen aan de zijkant van de woning, in de hal met het aparte toilet en de trap naar boven. Als je de living binnenkomt (wat een licht!) heb je aan je linkerhand de eetkamer en aan de rechterkant de zitkamer. Aansluitend is de dichte keuken met een vaatwasser, gaskookplaat, oven, en koelkast. De keuken is heerlijk licht en ruim, met veel kast- en werkruimte. Naast de keuken is een kleine bijkeuken met toegang tot de tuin, en aansluitend de badkamer met douche, toilet, designradiator en dubbele wastafel met meubel.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bereik je de bovenverdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een handige wasruimte.

Tuin: De diepe tuin op het noorden biedt alle ruimte voor de zon én de schaduw. Bij de achterdeur is een terras in de schaduw, en achter de grote aangebouwde berging is een gezellige veranda. Achter de veranda is een groot gazon met ruimte voor beplanting. De tuin grenst aan het bos dus er is veel privacy. De tuin bereik je via de achterdeur of de poort aan de zijkant van de woning.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1914. - Perceeloppervlakte: 213 m2. - Woonoppervlakte: 91,9 m2. - Inhoud: 398 m3. - Externe bergruimte: 16,9 m2 - Moderne badkamer aangebouwd in 2021 - Keuken gemoderniseerd in 2021 - Gedeeltelijk dubbel glas - Energielabel: E. - HR-combi-ketel (2016, huur met optie afkoop) - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 213

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 213

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede