Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geniet volop van de gezelligheid van de bruisende binnenstad van Enschede en kom daarna in alle rust thuis in je luxe hoekappartement op de 8e verdieping van de prestigieuze Alphatoren. Midden in het centrum van de stad geniet je volop van de ruimte van een woonhuis en de luxe van een hotel.

Klussen is niet aan de orde, je pakt je dozen uit en geniet direct van alle pluspunten van dit moderne appartement. Zo heb je bijvoorbeeld nooit meer koude voeten, het hele appartement is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming. In de zomer wordt zelfs de vloer gekoeld. De moderne halfopen keuken nodigt uit om lekker te koken voor vrienden en familie, om vervolgens gezellig samen te tafelen.

Daarnaast beschik je over twee slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en vloerverwarming. Er is een berging in het appartement, en een externe berging op de begane grond en een eigen parkeerplek.

Bovendien is dit appartement volledig geïsoleerd, aangesloten op stadsverwarming en voorzien van energielabel A.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “ licht appartement met fantastisch uitzicht op de stad. "

Locatie Midden in het centrum van de stad staat sinds 2008 het hoogste gebouw van Enschede: De Alphatoren met een hoogte van 101 meter. Het gebouw is ontworpen door KOW-architecten uit Den Haag. Het centrum van de stad is naast de deur, dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk aan supermarkten, winkels, restaurants en bijvoorbeeld ook het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Exclusief voor bewoners van de Alphatoren is er een binnentuin, panorama-verdieping voor een feestje en een parkeergarage onder de woontoren.

Indeling van de woning Op de begane grond kom je binnen via de algemene entree met brievenbussen, intercom, trapopgang en twee liften naar de verschillende verdiepingen. Wij gaan naar de 8e verdieping!

Via de voordeur kom je binnen in de hal met apart toilet. Meteen links is de ruime woonkamer met halfopen keuken. Grote raampartijen rondom bieden vrij uitzicht over de stad en natuurlijk lekker veel daglicht. De moderne keuken is voorzien van een keramisch aanrechtblad, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en afzuigkap. Alle apparatuur is van A merk kwaliteit (Siemens en Miele). Vanuit de hal bij de voordeur heb je ook toegang tot de slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, toilet, brede wastafel met meubel en vloerverwarming.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 2008. - Woonoppervlakte: 105 m2. - Inhoud: 367 m3. - Externe bergruimte: 16 m2 - Kozijnen: kunststof - Energielabel: A - Gasloos wonen, aangesloten op stadsverwarming. - Warmtewisselaar huur - VVE bijdrage: 235,- euro per maand - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen. - Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede