Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een unieke woonplek, waar je vrij en rustig woont? Kijk dan eens naar deze moderne vrijstaande woning. Aan de rand van de stad, met uitzicht op de groene omgeving, wentel je je in luxe en comfort. En wat een ruimte! Je beschikt onder andere over een kantoor, garage, twee badkamers en vijf slaapkamers.

Deze woning heeft alles in huis voor een actief (gezins-)leven. In de moderne dichte keuken kook je de sterren van de hemel, om daarna gezellig samen te eten en vervolgens te ontspannen in de zeer ruime living met vloerverwarming en gashaard (op butaanflessen). In de zomer geniet je van een flinke tuin rondom het huis, en onder de overkapping zit je lekker beschut. Een van de vijf slaapkamers is op de begane grond, met een luxe badkamer ‘en suite’. Daarnaast beschik je over een apart kantoor, garage met uitstortgootsteen, warm/koud wateraansluiting, openslaande deuren en carport en op de bovenverdieping vier slaapkamers en de tweede badkamer.

Bovendien heeft deze woning energielabel A ++: de gehele woning is geïsoleerd, gasloos, beschikt over 15 zonnepanelen en er is een bodemwarmtepomp.

Locatie Aan de Bruninkhof woon je uniek en vrij en heb je veel privacy. Aan de rand van de stad en landgoed Groot Brunink is de natuur je achterbuur, heerlijk om in je vrije tijd zo makkelijk het groen in te lopen. En ook belangrijke voorzieningen zijn niet ver weg. In de naastgelegen wijk Wesselerbrink zijn meerdere basisscholen, en in 6 minuten fiets je naar het uitgebreide Winkelcentrum Zuid. Daar is ook een gezondheidscentrum. De binnenstad van Enschede is 15 minuten fietsen.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “Uniek en luxe wonen op de grens van de stad en natuur met baden en slapen op de begane grond."

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto onder de carport en kom binnen in de hal met apart toilet en de trapopgang. Vanuit de hal heb je toegang tot de bijkeuken (+ garage), kelderbox, het kantoor, de keuken, de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Tevens beschikken de badkamer en het toilet over een RVS systeemplafond met radio incl. afstandsbediening.

In de living kom je eerst binnen in het eetgedeelte. De stijlvolle gashaard zorgt voor een natuurlijke afscheiding met het zitgedeelte. De gehele living ademt licht en ruimte: door de grote raampartijen van plafond tot vloer en schuifpui, geniet je het hele jaar door van veel natuurlijke lichtinval en uitzicht op de tuin. Naast de eetkamer is de moderne dichte keuken, voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, close in boiler, koelkast en afzuiginstallatie.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Bij de voordeur vinden we de trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot de badkamer, het toilet en vier slaapkamers van verschillende formaten. Een van de slaapkamers heeft dubbele openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is modern ingericht met spotverlichting, designradiator, brede wastafel en een inloopdouche.

Vliering: De vliering is middels een vlizotrap te bereiken.

Tuin: De grote tuin rondom de woning is netjes aangelegd met veel aandacht voor groen. Er is een zonneterras, overkapping, gazon en een vijver. Verscholen in de hoek van de tuin is een berging met overkapping. De tuin bereik je via de schuifpui in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of de garage. Zo ook middels het hek naast de steenkorf aan voorzijde.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 2007. - Perceeloppervlakte: 750 m2. - Woonoppervlakte: 230 m2. - Inhoud: 942 m3. - Externe bergruimte & inpandige garage. - Garage voorzien van elektra en vloerverwarming. - Maar liefst 16 rolluiken aanwezig. - Kozijnen: hardhout. - Volledig geïsoleerd. - Dubbel glas. - Bodemwarmtepomp 2007 - Energielabel: A++ - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen. - Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 942

Overige

Perceel oppervlakte 750

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 942

Overige

Perceel oppervlakte 750

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede