Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hoekwoning heeft alle potentie om jouw nieuwe paleisje te worden! Tenminste, als je geïnteresseerd bent in een flink aantal vierkante meters. Op het perceel van maar liefst 310 vierkante meter beschik je over een ruime woning met drie slaapkamers, een tuin op het zuiden en een loods van ruim 100 vierkante meter.

In de woonkamer met gesloten houtkachel en knusse zithoek hou je dat ruimtelijke gevoel vast door de open indeling. Zowel in de zithoek als in de eethoek en open keuken aan de tuinkant geniet je van veel natuurlijk daglicht door de ligging op het zuiden en het voor- en zijraam. De badkamer aan de achterkant van het huis is ook lekker ruim en modern: er is een groot ligbad, een inloopdouche en vloerverwarming. De gehele woning is netjes onderhouden en geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen, airconditioning en een HR combi ketel uit 2022. Deze woning heeft niet voor niets energielabel C!

Locatie:

De wijk Twekkelerveld is een diverse en actieve wijk met een levendig karakter. Behalve dat alle voorzieningen in de buurt zijn (scholen, winkel – en gezondheidscentrum) ben je ook snel in het centrum van Enschede, op de snelweg, bij de Universiteit Twente en voetbalstadion De Grolsch Veste.

De Olieslagweg ligt ook vlak bij het prachtige Abraham Ledeboerpark aan de Hengelosestraat. Na het werk of in het weekend krijg je zo makkelijk je gewenste dosis natuur.

Hou je van sporten? Voor sportliefhebbers is er ook genoeg te beleven: dicht bij zijn onder andere een golfbaan en een voetbal- en hockeyvereniging.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “Moderne, energiezuinige hoekwoning met een loods van ruim 100 vierkante meter!"

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de entree met trapopgang en loop door naar de living met houten vloer. Links is het gezellige zitgedeelte en aansluitend de eethoek naast de open keuken.

De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De bijkeuken heeft ruimte voor de koelkast en beschikt over een witgoedaansluiting en vloerverwarming. Achter de bijkeuken is de badkamer met vloerverwarming, designradiator, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

1e verdieping: Bij de voordeur vinden we de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een aparte wasruimte met wastafel en toilet. Alle slaapkamers hebben vaste kasten en de grote slaapkamer heeft ook airconditioning. Aan de achterzijde zijn de kamers voorzien van rolluiken.

Tuin: Deze hoekwoning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin op het zuiden is grotendeels bestraat en bereiken we via de keuken of de poort aan de zijkant van de woning (achterom). Door de ligging is er altijd wel een plekje in de zon te vinden, en onder de overkapping zit je heerlijk beschut. Via de overkapping heb je toegang tot de loods met grote schuifdeur (aan de Kometenstraat).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1955. - Perceeloppervlakte: 310 m2. - Woonoppervlakte: 95 m2. - Inhoud: 367 m3. - Externe bergruimte: 101 m2 - Kozijnen: hout en kunststof - HR combi-ketel (2022, eigendom) - 14 zonnepanelen (2015) - Airconditioning in woonkamer en grote slaapkamer. - Muur- en dakisolatie (na-isolatie) - Dubbel glas. - Energielabel: C - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede

Wooninfluencers

Laden..