Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gezocht: handige klusser(s) die graag een eigen paleisje wil creëren. Met deze fijne basis kun je prima uit de voeten. Op ruim 80 vierkante meter woonoppervlak beschik je over een doorzonwoonkamer, ruime keuken, drie slaapkamers en een badkamer met balkon op de eerste verdieping. De flinke tuin maakt het plaatje compleet!

Laat je creativiteit stromen en creëer hier je eigen plekje, helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. En ook al moet er veel gebeuren, de ‘schil’ is prima in orde, er zijn kunststof kozijnen met dubbel glas en ook de keuken kan nog een ronde mee.

Locatie De Schouwinkstraat ligt in de wijk Schreurserve, net buiten de centrale Singels en dichtbij het buitengebied. Aan de rand van de stad, maar toch fiets je in 6 minuten naar de gezellige Oude Markt in het centrum. In de buurt zijn allerlei voorzieningen, zoals basisscholen en sportverenigingen.

Deze woning wordt aangeboden met bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: ‘’Leef je uit in deze kluswoning’’

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen via de entree en loop door naar de ruime woonkamer. De woonkamer kijkt uit op de tuin, lekker veel daglicht dus! Aansluitend is de dichte keuken, met gaskookplaat en afzuigkap en een keukenblok met veel kastruimte. Via de tweede hal heb je toegang tot het toilet en de aangebouwde berging.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer met douche en wastafel. De badkamer heeft ook toegang tot het balkon.

2e verdieping: Een bergzolder is bereikbaar met een vlizo trap.

Tuin: De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin ligt op het oosten en biedt genoeg ruimte om in alle rust te genieten van de zon. De tuin is grotendeels bestraat, met borders en weinig inkijk.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1928. - Perceeloppervlakte: 135 m2. - Woonoppervlakte: 81,4 m2. - Inhoud: 354 m3. - Kozijnen: kunststof. - Gedeeltelijk dubbel glas. - Energielabel: E - HR-combi-ketel (AWB, eigendom, 2000) - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede