Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een starterswoning met karakter, op een centrale locatie en genoeg ruimte? Kijk dan eens naar deze tussenwoning aan de Ypkemeulestraat in Enschede. Deze woning heeft een bijgebouw met tegelvloer, een uitgebouwde woonkamer met open keuken en drie slaapkamers.

De begane grond is mede door de nette laminaatvloer en het balkenplafond een sfeervolle ruimte, en heeft lekker veel daglicht aan de voor- en achterkant. De open keuken heeft veel werk- en kastruimte en een praktische tegelvloer. De tuin op het noorden vraagt weinig onderhoud en heeft over de gehele breedte een bijgebouw met tegelvloer en een warm- en koudwateraansluiting. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Locatie De Ypkemeulestraat is een rustige straat in de wijk Boswinkel-De Braker. Vanaf deze locatie zit je binnen drie minuten op de snelweg en op de fiets ben je in 10 minuten op de Oude Markt in het centrum. De wijk voorziet in alle behoeften: scholen, winkels en sportvoorzieningen heb je bij de hand.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Een karaktervolle starterswoning met drie slaapkamers en veel bergruimte”

Indeling van de woning

Begane grond: Na binnenkomst door de voordeur kom je in de gang met de vaste trap naar boven en links de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde is ruimte voor een eettafel en aansluitend een zitgedeelte. Aan de achterkant is de open keuken, voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast.

1e verdieping: Via de vaste trap in de gang bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Er is 1 grote slaapkamer over de hele breedte van het huis, en twee kleinere slaapkamers met vaste kasten. De badkamer heeft een ligbad en wastafel.

2e verdieping: Via een vlizotrap kom je op de bevloerde bergzolder.

Tuin: De achtertuin is geheel voorzien van vlonders en vraagt daarom weinig onderhoud. Je bereikt de tuin via het halletje naast de keuken of via het bijgebouw (achterom).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1928 - Perceeloppervlakte: 85 m2. - Woonoppervlakte: 73,5 m2. - Inhoud: 294 m3. - Externe bergruimte: 15 m2 - Gedeeltelijk dubbel glas - HR combi ketel (2011, eigendom) - Energielabel: D - Houten kozijnen. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 85

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 85

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede