Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze tussenwoning in Enschede-Zuid heeft behalve een prachtige groene achtertuin ook een geweldige ligging: vlak bij de natuur maar toch in de stad. Zo heb je alle voorzieningen bij de hand, maar krijg je ook makkelijk je dosis natuur. Verder beschik je in deze woning over alles voor een lekker leven: onder andere drie slaapkamers, woonkamer met open haard en energielabel B.

De keuken en de badkamer hebben misschien niet de stijl die je zoekt, maar zijn wel van een prima formaat en netjes ingericht. De buitenruimte van deze woning maakt veel goed: je hebt een heerlijke groene tuin van 54 vierkante meter met een vijver en ligging op het westen. Lekker luieren op het terras in het zonnetje, of in de schaduw van de zonwering. In de winter maak je het gezellig in de ruimtelijke woonkamer door de open haard aan te steken. Aan de voorkant is je eigen oprit met carport.

Locatie De Wesselerbrink Zuidoost is een ideale locatie voor rust- en natuurliefhebbers. De wijk is groen en bovendien dichtbij het Wesselerbrinkpark, het Stroinksbos en wandelgebied Smalenbroek. Ook ben je in een mum van tijd in het buitengebied en bij recreatieplas Het Rutbeek. Maar ook het levendige stadsleven is vanaf hier niet ver weg: met de bus of fiets ben je in 15 minuten op het Van Heekplein in het centrum van de stad. Andere voorzieningen zijn nabij: een groot winkelcentrum, scholen, speelvelden, sportverenigingen en een zorgcentrum.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Een fijne eengezinswoning met carport op een rustige en groene locatie in de stad”

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto voor de deur en treedt binnen in de hal met apart toilet. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met open indeling en lekker veel licht. Links om de hoek is de open keuken met gaskookplaat, oven en koelkast. De originele schouw markeert de overgang van het eetgedeelte naar de zitkamer. Met uitzicht op de tuin heb je hier een lichte en ruime zitplek.

1e verdieping: In het midden van de living is de open trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, de grootste aan de achterzijde heeft een dakkapel. Op deze verdieping is ook de badkamer met wastafel, douchecabine, ligbad en toilet.

2e verdieping: Via een vlizotrap bereik je de bergzolder met CV opstelling en mechanische ventilatiemotor.

Tuin: Deze woning heeft een eigen oprit aan de voorzijde en een achtertuin op het westen. De groene tuin met vijver is een heerlijke rustige plek en biedt zowel plek in de zon als in de schaduw. Achterin is een vrijstaande stenen berging aanwezig en de tuin beschikt over een eigen achterom.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1977. - Perceeloppervlakte: 148 m2. - Woonoppervlakte: 96,7 m2. - Inhoud: 386 m3. - Externe bergruimte: 7,52 m2 - Zolder: 13,7 m2 - Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas - Kozijnen: binnen hout en buiten kunststof - HR-combiketel (Intergas, 2023, eigendom). - Energielabel: B. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede