Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw, wat een super uitzicht heeft dit appartement gelegen in een parkachtig complex!

Wij bieden dit 2-kamer appartement aan, welke is gelegen op een centrale plek in de geliefde wijk Groot Driene op een prachtige groene locatie. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van het complex. Hierdoor heb jij vanuit de woonkamer en je balkon een heerlijk vrij uitzicht over het groen van de tuin rondom het complex. Het balkon is erg geschikt voor een lekkere kop koffie in de ochtendzon door de ligging op het oosten. In het appartement tref je een fijne lichte woonkamer met open keuken, een slaapkamer met toegang tot het balkon en een inpandige berging. Het complex heeft voorzieningen zoals een grote parkeerplaats met voldoende parkeerplaatsen maar daarnaast ook centrale fietsenbergingen.

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’, wie kent hem niet? Graag vertellen wij jou hier dan ook wat meer over! Allereerst is de parkachtige omgeving van het complex uniek, dat zie je niet vaker in Hengelo. Wanneer je het terrein op rijdt zul je dit zelf ervaren. Wat een ruimte en rust straalt het uit. Op het terrein is een groot parkeerterrein aanwezig. Het complex heeft een zeer centrale ligging ten opzichte van het centrum van Hengelo maar ook naar Enschede. Het terrein wordt onderhouden door een gezonde en actieve VVE, dus hier heb je zelf geen onderhoud aan. Dit geldt tevens voor de buitenkant van het appartement en de gezamenlijke ruimtes van het complex. Tot slot willen wij graag nog even het winkelcomplex van Groot Driene benadrukken, welke vlakbij is gelegen. Hier tref je o.a. meerdere supermarkten aan maar ook een slager, snackbar en drogist. Hier kun je uitstekend terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Wil jij een fijne wandeling maken? Loop dan heerlijk door de groene en ruim opzette wijk, nabij het buitengebied voor een blokje om of ga naar het nabij gelegen Kristalbad voor de nodige natuurlijke ontspanning!

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Indeling: Begane grond: ruim en open portaal met intercom, brievenbussen, liften en afgesloten schuifdeur. Op de begane grond bevinden zich ook de gezamenlijke fietsenbergingen. Vierde verdieping: hal/entree, inpandige berging, 1 royale slaapkamer met aangrenzend het balkon, badkamer met vaste wastafel, douchecabine, wandcloset en wasmachineaansluiting, tot slot de ruime woonkamer met vrij uitzicht en een open keuken voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, oven, wasemkap en toegang tot de provisie/stookruimte,

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1975 Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 193 m3 Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: Intergas, 2016, eigendom Energielabel: A Servicekosten: ca. € 160,78,- p/m incl. water De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 193

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 193

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV