Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instap klaar appartement op een fijne en gewilde plek!

Wij bieden dit gezellige 2-kamerappartement aan gelegen in één van de meest geliefde wijken van Hengelo. Het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag en is aan het einde van de galerij op de hoek gelegen. Hierdoor heb je natuurlijk aan één kant geen buren maar ook een extra zijraam waardoor je vanuit de keuken ook leuk weg kunt kijken. Een pluspunt van appartement is het heerlijk ruime balkon van 9 m2 dat gelegen is op het zuiden. De ruime woonkamer heeft groen uitzicht en biedt voldoende ruimte om te werken, te relaxen op de bank of om heerlijk te borrelen met vrienden of familie aan de op maat gemaakte verhoogde eettafel/bar. De gemoderniseerde badkamer is netjes en zelfs voorzien van een ligbad. Wil jij dit heerlijke lichte hoekappartement zelf ervaren? Plan dan snel een bezichtiging in!

Locatie: Deze woning is gelegen in de populaire woonwijk Hasseler Es. Het is een fijne buurt met veel openbaar groen. Alle wenselijke voorzieningen zijn in de wijk aanwezig en nagenoeg allemaal om hoek, op loopafstand. De meeste winkelvoorzieningen tref je in het eigen winkelcentrum van de wijk ‘Hasselo”, welke ook is gelegen om de hoek. Hier kun je voor alle wekelijkse boodschappen uitstekend terecht. Ook tref je hier een gezondheidscentrum, de bieb en een tankstation. De huidige bewoners vinden het dan ook echt perfect om zo'n goed winkelcentrum naast de deur te hebben. Daarnaast is de A1 in een mum van tijd te bereiken. Door de wijk heen lopen diverse wandel/fiets paden, waardoor jij je goed door de wijk kunt verplaatsen. Doordat al deze voorzieningen zo dichtbij en in de wijk aanwezig zijn, hoef je eigenlijk nooit richting het centrum. Toch een leuk uitstapje maken? Pak de fiets naar Deurningen en pak een terrasje bij Palace of breng een bezoekje aan Landgoed Kaamps. Daarnaast ligt ook nog het Hulsbeek en Hof Espelo dichtbij, heerlijk om even te ontspannen in de natuur.

Indeling: Centrale entree met lift, trapopgang, intercom en toegang naar de galerij. Appartement: entree/hal met garderobe en bergkast, 1 ruime slaapkamer, badkamer voorzien van toilet/ bad/wastafel/wasmachine aansluiting, woonkamer met toegang tot ruim balkon gelegen op het zuiden, open keuken keuken voorzien van inductie kookplaat/oven/ kleine vaatwasser en koelkast. Balkon: Ruim balkon over de gehele breedte van de woonkamer gelegen op het zuiden. Op de begane grond bevindt zich de eigen berging. Aan de voorzijde bevindt zich het parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.

Makelaar aan het woord: Wat een leuk plekje is dit, heerlijk rustig met volop groen in de omgeving, maar alle winkels en diverse voorzieningen in je 'broekzak!'

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1980 Woonoppervlakte: 60 m2 Externe bergruimte: 5 m2 Inhoud: 221 m3 Isolatie: Grotendeels dubbel glas Cv-installatie: Vaillant, 2006, eigendom Energielabel: B VvE kosten maandelijks: € 120,19

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 221

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 221

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV