Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je een starter op de woningmarkt of een eenpersoonshuishouden op zoek naar een praktisch en betaalbaar appartement? Dit compacte appartement in Markengouw-Noord biedt precies wat je nodig hebt. Met een zonnig balkon op het zuiden, een gunstige locatie dicht bij faciliteiten, en een vaste lage canon tot 15 april 2041, is dit een perfecte plek om je woonavontuur te beginnen. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Vaste Canon: Profiteer van een vaste lage canon van €72,60 per jaar tot 15 april 2041.
Ideale Starterswoning: Perfect voor jonge professionals en eenpersoonshuishoudens.
Compacte Woonruimte: Met een oppervlakte van 31m² biedt het appartement een efficiënte indeling.
Zonnig Balkon: Geniet van je tijd in de buitenlucht op het zuidelijk gelegen balkon.
Goede Bereikbaarheid: Dicht bij openbaar vervoer en de ringweg A10.

Dit appartement van 31m² is gelegen in een goed onderhouden complex in Markengouw-Noord. Bij binnenkomst in het complex valt direct op hoe netjes de Vereniging van Eigenaren de gezamenlijke ruimtes onderhoudt. Je kunt makkelijk via de lift naar de tweede etage, waar het appartement zich vlakbij de lift bevindt. Hierdoor hoef je niet ver te lopen.

Binnen in het appartement vind je een hal met ruimte voor jassen en toegang tot de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en wandcloset. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde, beschikt over een open keuken en biedt toegang tot een balkon over de gehele breedte van de kamer. 

De ligging van het complex is ideaal. Je bent omgeven door groen, met Zunderdorp op fietsafstand. Daarnaast zijn diverse winkels zoals Dirk van de Broek, winkelcentrum Boven 't IJ en Waterlandplein op loopafstand. Ook scholen en sportfaciliteiten zijn dichtbij. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, met de Noord-Zuidlijn en meerdere bushaltes in de buurt. De ringweg A10 is slechts twee minuten rijden. Bovendien biedt het complex een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

FINANCIËLE VOORDELEN
Dit appartement heeft een vaste lage canon van €72,60 per jaar, gegarandeerd tot 15 april 2041. Dankzij een gezonde en actieve VvE, met maandelijkse servicekosten van €148, (incl. stookkosten) worden de gezamenlijke ruimtes goed onderhouden, is er elk jaar een vergadering en voldoende reserves voor het gebruikelijk onderhoud van het complex. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor starters die graag willen wonen in een betaalbare en centraal gelegen woning zonder verrassingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 31
Inhoud woonhuis 102

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 31
Inhoud woonhuis 102

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord