Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit charmante goed onderhouden 3-kamerappartement van ca 56 m2, gelegen op de 2e verdieping aan het Aalsmeerplein 2, biedt een comfortabele woonomgeving met vrij uitzicht over het Aalsmeerplein tot aan de Westlandgracht. Het appartement beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een instapklare keuken, twee nette slaapkamers en een badkamer. Verder heeft u de beschikking over een externe berging van ca 8 m2 op zolder en een knus balkon waar u kunt genieten van het uitzicht over de binnentuin. Een unieke kans om te wonen in een comfortabel en compleet appartement op een toplocatie in Amsterdam Zuid!

Gelegen in de charmante Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, biedt Aalsmeerplein 2-2 u het beste van beide werelden: een rustige locatie met het gemak van alledaagse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, gezellige cafés en restaurants. Sportliefhebbers kunnen in de buurt terecht bij meerdere sportclubs van Basic Fit tot David lloyd . Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld met in de nabije omgeving de metro, meerdere tramlijnen en een bushalte voor de deur.
De uitvalswegen naar de A10 zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Zo bent u in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam of op weg naar andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Schiphol.

Entree:
Via de gezamenlijke entree aan de straatkant betreedt u de woning. De entree is voorzien van een intercomsysteem en biedt toegang tot het gedeelde trappenhuis. Eenmaal boven komt u binnen in de goed verzorgde hal die centraal door de woning loopt en toegang geeft tot alle kamers. De hal vormt daarmee de verbindende schakel.

Woon- en eetkamer:
De woonkamer vormt het hart van dit appartement. De ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer/werkkamer biedt een aangename leefruimte met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen. Hier heeft u volop mogelijkheden voor het creëren van een gezellige zithoek en het plaatsen van een eettafel. Een ingebouwde kastruimte zorgt voor slimme opbergoplossingen, terwijl de karakteristieke schouw een sfeervol accent geeft aan de kamer.

Keuken:
De keuken grenst direct aan de hal en is volledig instapklaar. Het langwerpige aanrechtblad biedt veel werkruimte en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, gasfornuis met afzuigkap, een ingebouwde oven, een spoelbak en een losstaande koelkast. Daarnaast is er voldoende opbergruimte in de lades en kastjes.

Badkamer:
Grenzend aan de hal bevindt zich de functionele badkamer. Deze is volledig betegeld met witte tegels en beschikt over een inloopdouche, een wastafel met spiegel en een toilet. De badkamer is volledig instapklaar.

Slaapkamers:
De woning beschikt over twee ruime slaapkamers die veel flexibiliteit bieden. Beide kamers zijn groot genoeg voor een comfortabel bed, een bureau of opbergmeubilair, waardoor ze desgewenst ook als werkkamer gebruikt kunnen worden. Bovendien geven beide slaapkamers directe toegang tot het balkon, zodat u kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht.



Op de zolderverdieping van het pand bevindt zich een externe berging met wasmachine aansluiting , perfect als extra opslagruimte voor seizoensgebonden spullen of andere benodigdheden. Zo heeft u altijd voldoende ruimte om uw woning netjes en opgeruimd te houden.


Het balkon van dit appartement is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht. Hier kunt u optimaal profiteren van de zonuren en het uitzicht over de groene binnentuin. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een bistro set en is toegankelijk vanuit de keuken en de slaapkamers.

- Goed verzorgd appartement op de 2e verdieping.
- Gelegen aan het Aalsmeerplein in Amsterdam Zuid.
- Lichte woonkamer met karakteristieke schouw en open indeling.
- Instapklare keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.
- Volledig betegelde badkamer met inloopdouche.
- Twee ruime slaapkamers, beide met toegang tot het balkon.
- Knus balkon met uitzicht op de binnentuin.
- Externe berging op de zolderverdieping.
- Uitstekende locatie nabij winkels, openbaar vervoer, sportclubs, restaurants en scholen.
- Goede bereikbaarheid van uitvalswegen en het stadscentrum.
- Energie label C
- Actieve en gezonde VVE
- Eigen grond
- Ouderdomsclausule van toepassing
- niet zelfbewoningsclausule van toepassing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 56.2
Inhoud woonhuis 185.66
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 56.2
Inhoud woonhuis 185.66
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

+31 Vastgoed