Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Charmante eengezinswoning, met tuin in het hart van Amsterdam Nieuw-West, Slotervaart: Theodorus Majofskistraat 122
Als je op zoek bent naar een plek die zowel rust als dynamiek combineert, dan is de eengezinswoning aan de Theodorus Majofskistraat 122 in Slotervaart precies wat je zoekt. Dit prachtige gemeentelijke monument biedt je niet alleen een unieke woonbeleving, maar ook een uitstekende ligging in de steeds populairder wordende Sloterparkwijk.

Ligging van het Huis
De woning is ideaal gelegen in het groene Slotervaart, een rustige en sfeervolle buurt in Amsterdam Nieuw-West. Hier woon je te midden van de natuur met het Sloterpark en de Sloterplas op steenworp afstand. Voor wie van fietsen houdt, is het een kwestie van enkele minuten voordat je in het Vondelpark bent. Ook het Rembrandtpark is dichtbij, wat zorgt voor een ruime keuze aan recreatiemogelijkheden.
Bovendien is de verbinding met de rest van de stad uitstekend: station Lelylaan ligt op loopafstand en de nabijgelegen ringweg A10 zorgt ervoor dat je snel de stad in en uit kunt. De dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk bij de diverse winkels op het recent vernieuwde Sierplein en de Johan Huizingalaan.

Bijzonderheden van het Huis
Deze karakteristieke tussenwoning uit 1959, gelegen in de Theodorus Majofskistraat, is een prachtig voorbeeld van de naoorlogse bouwstijl in Amsterdam. Het maakt deel uit van het zogenoemde 'Zaagstand' of 'Bluebanddorp', wat het een beschermd gemeentelijk monument maakt. Het huis met uitbouw heeft een oppervlakte
85 m², met vloerverwarming en de woning heeft een tuin van 4 x 8 meter. Het biedt verrassend veel ruimte dankzij een slimme indeling en de uitbouw, waaronder een ruime open keuken, een gezellige woonkamer met eetgedeelte, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met zowel een bad als een douche, een apart toilet en een charmante tuin. Daarnaast bevindt zich er genoeg parkeergelegenheid (parkeervergunning en bezoekersvergunning is verkrijgbaar).
Let op:
De boeidelen zijn vervangen en blauw. Een andere kleur schilderen is niet mogelijk. Dit geldt ook voor de uitbouw.
Het huis heeft geen energielabel, doordat het een gemeentelijk monument is.

Ontwikkelingen in de Buurt
Slotervaart staat aan de vooravond van een spannende transformatie. De wijk maakt zich op voor een toekomst als bruisende stadswijk, bekend als De Plantijn. Hier komt een veelzijdige mix van wonen, werken en ontspanning samen. Verwacht in de komende jaren een dynamische omgeving met volop nieuwe voorzieningen, variërend van horeca en kunst tot sport en zorg.

Waarom dit Huis?
De huidige eigenaar viel destijds voor de unieke combinatie van de rustige, groene omgeving en de uitstekende verbindingen met de rest van Amsterdam. De nabijheid van parken, recreatiemogelijkheden en dagelijkse voorzieningen maakte dit appartement een ideale thuisbasis in de stad. De charme van het monumentale pand, gecombineerd met de praktische indeling en de eigen tuin, was de doorslaggevende factor om voor deze woning te kiezen.
Theodorus Majofskistraat 122 biedt een unieke kans om te wonen in een van de meest charmante en opkomende wijken van Amsterdam. Met zowel rust, ruimte, als de stad binnen handbereik, is dit een ideale plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Grijp nu je kans om deze bijzondere woning jouw thuis te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 84

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 84

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord