Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN NETJES AFGEWERKTE GEZINSWONING IN EEN GROENE OMGEVING
We presenteren je een leuke eengezinswoning in de geliefde wijk De Gors. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een woning met voldoende ruimte. Deze woning heeft vier slaapkamers, een vernieuwd leien dak (2017) en een energielabel B. Geniet van een zonnige tuin op het zuidoosten en het gemak van een eigen oprit.

BELANGRIJKSTE PUNTEN VAN DE WONING
- Eengezinswoning met eigen oprit: Parkeer je auto op je eigen terrein.
- Vier slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin.
- Vernieuwd leien dak: Vervangen in 2017, minder zorgen over onderhoud.
- Energielabel B: Minder energiekosten en comfortabeler wonen.
- Zonnige tuin op het zuidoosten: Geniet van de heerlijke zon in je eigen tuin.
- Nette afwerking: Verzorgde uitstraling.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in deze eengezinswoning word je verwelkomd door een nette entree. De hal is voorzien van een toiletruimte en de meterkast. Vanaf de hal heb je toegang tot de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse apparatuur en genoeg opbergruimte. Hier kook jij de sterren van de hemel!

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt uitzicht op de zonnige achtertuin, waar je kunt genieten van de zon. De extra vloerisolatie zorgt voor een comfortabele temperatuur in huis, wat vooral in de wintermaanden prettig is.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers en een complete badkamer. Deze kamers zijn netjes afgewerkt en de meeste kamers zijn voorzien van vernieuwde dakramen. De tweede verdieping biedt nog een extra slaapkamer, handig als logeerkamer of studeerkamer.

De achtertuin is zonnig gelegen op het zuidoosten. De tuin is een heerlijke plek om even tot rust te komen na een lange (werk)dag. De tuin is voorzien van een elektrisch zonnescherm. 

Het geheel is gelegen op 150 m2 perceeloppervlakte. Ruimte genoeg! De vrijstaande frontberging biedt ruimte voor bijvoorbeeld je fiets en tuingereedschap. Bovendien heb je de mogelijkheid om je auto op eigen terrein te parkeren. 

UITGEBREIDE HOOGTEPUNTEN
Deze eengezinswoning met eigen oprit biedt alle nodige voorzieningen. Met vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Het vernieuwde leien dak zorgt voor minder onderhoud en het energielabel B betekent lagere energiekosten. De zonnige tuin op het zuidoosten is perfect om te ontspannen. De nette afwerking, groene omgeving, vernieuwde dakramen en extra vloerisolatie maken deze woning compleet. De separate vrijstaande frontberging biedt extra ruimte voor opslag en de complete badkamer zorgt voor extra comfort.

Ervaar het comfort van de extra vloerisolatie, de helderheid van de vernieuwde dakramen en de rust van de groene omgeving. Wacht niet te lang, deze woning kan snel van de markt zijn! Bezoek nu onze website voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend