Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Dit prachtige appartement op de begane grond heeft alles wat je zoekt! Van een ruime slaapkamer tot een fijne eigen tuin, dit is jouw kans om een thuis te creëren. Geniet van de rust van een groene woonomgeving terwijl je profiteert van de praktische voorzieningen zoals een separate berging en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen door dit veelzijdige appartement.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime Slaapkamer: Geniet van de ruimte en rust in deze heerlijk lichte slaapkamer.
Begane Grond: Perfect voor zowel starters als senioren, zonder gedoe met trappen.
Separate Berging: Handig voor fiets, gereedschap of andere opslagbehoeften.
Eigen Tuintje: Je eigen groene oase om te ontspannen of te tuinieren.
Rustige Woonomgeving: Omgeven door groen en toch dichtbij alle voorzieningen.
Parkeren Voor De Deur: Altijd gemakkelijk je auto kwijt kunnen, direct voor de deur.

UITGEBREIDE, CREATIEVE, LEUKE TEKST

Welkom in dit leuke appartement waar comfort en gemak naadloos samenkomen. Met een ligging op de begane grond is het ideaal voor zowel senioren die op zoek zijn naar een gelijkvloerse woning als voor starters die hun eerste stappen zetten op de woningmarkt.

Bij binnenkomst valt direct de royale en lichte woonkamer op. Hier is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een knusse eethoek. Je kunt hier heerlijk ontspannen met een goed boek of je vrienden verwelkomen voor een avondje gezelligheid. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een oven en een koel-vriescombinatie. Hier kook jij de sterren van de hemel!

De ruime slaapkamer is echt een oase van rust en heeft genoeg plek voor een groot bed en een ruime kledingkast. Vanuit de slaapkamer heb je direct toegang tot de functionele badkamer, die is uitgerust met een douche, toilet, wasmachineaansluiting en een wastafel. De badkamer is ook toegankelijk vanuit de hal, wat extra gemak biedt voor gasten.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is de eigen tuin. Stel je voor: je ochtendkoffie drinken terwijl je geniet van het gefluit van de vogels en de geur van bloeiende bloemen. Dit is jouw plek om te ontspannen, te tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht.

Een extra pluspunt is de separate berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap of andere eigendommen die je graag netjes wilt opbergen. Geen rommel meer in huis, maar wel alles binnen handbereik.

De woonomgeving is rustig en groen, een oase van sereniteit binnen de reuring van het alledaagse leven. Hier kun je wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur. En parkeren? Geen zorgen, dat kan gewoon voor de deur. Nooit meer eindeloos zoeken naar een parkeerplaats, maar altijd direct je auto kwijt kunnen.

DETAILS VAN DE HOOFDKENMERKEN

Dit appartement op de begane grond biedt een ruime slaapkamer en een gezellige woonkamer die direct toegang geeft tot een open keuken. Met een separate berging voor extra opslagruimte en een eigen tuin om te ontspannen, is het een perfecte match voor zowel starters als senioren. De functionele badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als de hal toegankelijk. Gelegen in een rustige, groene omgeving met parkeergelegenheid voor de deur.

RUIME SLAAPKAMER

De ruime slaapkamer in dit appartement biedt een oase van rust en comfort. Met voldoende ruimte voor een groot bed, een ruime kledingkast en eventueel een gezellige leeshoek, is deze slaapkamer ontworpen om jouw persoonlijke toevluchtsoord te zijn. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de kamer helder en uitnodigend aanvoelt. 

BEGANE GROND

Wonen op de begane grond heeft tal van voordelen, vooral voor senioren en starters. Geen trappen om te beklimmen betekent een stuk meer gemak en toegankelijkheid. Dit gelijkvloerse appartement biedt directe toegang tot de tuin, waardoor je ook binnen een oogwenk buiten kunt zijn. Of je nu je boodschappen naar binnen wilt dragen zonder gedoe of gewoon een snelle toegang wilt tot je fiets, de ligging op de begane grond maakt het leven een stuk eenvoudiger.

SEPARATE BERGING

De separate berging is een praktische toevoeging aan dit appartement. Of je nu een plek nodig hebt voor je fiets, tuingereedschap, seizoensgebonden spullen of gewoon extra opslagruimte, deze berging biedt de perfecte oplossing. Zo houd je je woonruimte netjes en opgeruimd, terwijl je toch alles binnen handbereik hebt. 

EIGEN TUINTJE

Een eigen tuin is een zeldzaamheid in appartementen, maar hier heb je er een! Dit tuintje is jouw persoonlijke stukje buitenruimte waar je kunt ontspannen, tuinieren of gewoon genieten van de frisse lucht. Stel je voor: een zomerse barbecue met vrienden, een rustige zondagochtend met een goed boek of gewoon de zonsondergang bewonderen na een lange dag. 

RUSTIGE WOONOMGEVING

De rustige en groene woonomgeving maakt dit appartement extra aantrekkelijk. Weg van de drukte en het lawaai van de stad, kun je hier genieten van de sereniteit en schoonheid van de natuur. Ideaal voor wandelingen of fietstochten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 191

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 191

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend