Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een recent gerenoveerde en gemoderniseerde semi-vrijstaande villa met 191m² woonoppervlakte op een perceel van maar liefst 617m²? Dat kan in deze rustig gelegen woning aan de Johan Buijeslaan 34 in Monnickendam. De woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en volledig gerenoveerd, opnieuw ingedeeld met onder andere een meterkastuitbreiding naar 11 groepen, stalen taatsdeuren met glas, een gietvloer met vloerverwarming in de woonkamer, een moderne open keuken van designmerk Poggenpohl, een moderne badkamer met ligbad en een extra slaapkamer met eigen wastafel en douche op de begane grond. Wil je meer weten over deze instapklare villa? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Begane grond
Doordat het grote woonoppervlakte verdeeld is over twee verdiepingen is deze woning enorm ruimtelijke opgezet.
Via de entree stap je binnen in de royale hal. Hieraan bevinden zich de recent uitgebreide meterkast, de moderne toiletruimte met fonteintje en de trapopgang. Via de dubbele taatsdeuren, voorzien van glas, betreed je de royale woonkamer die over de gehele diepte van de bungalow gelegen is. Aan de voorzijde kijk je uit op de rustige straat en aan de achterzijde biedt een glazen harmonica-schuifpui toegang tot de ruim bemeten achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met een moderne gietvloer in lichte kleur en wanden en plafond zijn in neutrale kleurstelling gestuukt. In het midden van de woonkamer bevindt zich een rookkanaal, dat momenteel niet in gebruik is. Het is daardoor mogelijk een houtkachel of gashaard in te bouwen voor nog meer sfeer.

De open keuken is van Poggenpohl, een hoogstaand Duits design keukenmerk. Deze keuken is uiteraard voorzien van veel inbouwapparatuur van Miele, waaronder een dubbele koelkast, een keramische kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie en een plek aan de bar om tijdens het koken de dag door te nemen. Tevens is een aparte koffiehoek onderdeel van de keuken.

Vanuit de hal is ook een tweetal extra ruimtes te bereiken. Een ruime kamer, met groot raam aan de tuinzijde, kan dienst doen als kantoor- of praktijkruimte aan huis, een hobby- of studeerkamer. In deze kamer is een warm/koud water aansluiting met afvoer voorbereid. Daarnaast is een kleinere kamer aan de voorzijde gelegen. Deze is in gebruik als logeerkamer en is voorzien van een wastafelmeubel in de kamer en een separate, moderne doucheruimte.

Eerste etage
Op de eerste etage is er vanuit de ruime overloop toegang tot drie slaapkamers, een inloopkast, berging en moderne badkamer gesitueerd. De grote ouderslaapkamer heeft een directe toegang tot de badkamer die zich centraal aan de overloop met vide bevindt. Deze moderne badkamer, in lichte grijs/wittinten met zwarte en houten elementen, is voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en tweede toilet. De badkamer is lekker ruim en licht door de nieuwe dakkapel en is ook vanaf de overloop te bereiken. Ook de praktische inloopkast met dakraam en de berging met Cv-ketel (Intergas) bevinden zich aan de overloop. Tot slot is er nog een tweetal even grote slaapkamers aan de overloop gelegen, die gespiegeld zijn aan elkaar en elk voorzien zijn van een inbouwbed, waardoor de schuine kant optimaal benut wordt. Achter de bedden bevinden zich nog twee ‘geheime’ ruimtes, ideaal voor veel speelplezier van de kinderen. Zowel de overloop, berging, inloopkast en deze twee slaapkamers zijn voorzien van een in visgraatmotief gelegde eikenhouten vloer.
Een van de slaapkamers geeft toegang tot een ruime vliering met vlakke vloer, waar genoeg ruimte is voor opslag.

Buiten
Deze semi-vrijstaande villa is gelegen aan de autoluwe Johan Buijeslaan, een zijstraat van de Cornelis Dirkszoonlaan in de wijk Markgouw waar alleen bestemmingsverkeer komt. Via de toegangsweg bereik je de eigen oprit waar ruimte is voor 2 tot 3 auto’s. De tuin is gelegen aan drie zijden van de bungalow: de groene voortuin op het noorden, de zijtuin op het oosten, met plek voor de vuilcontainers en een houten schuur, en de heerlijke achtertuin pal op het zuiden. Deze achtertuin heeft een groot terras aan het huis, een groot gazon en een groene afscheiding van de buren, waardoor er veel privacy te vinden is in deze groene tuin. Ook is er een grote trampoline (Berg) ingebouwd in het gazon. Door de ligging is er elk moment van de dag wel een plekje in de zon te vinden. Een elektrisch zonnescherm aan de gevel zorgt voor koelte in huis en een zitplekje op het terras in de schaduw.

Omgeving
De wijk Markgouw is centraal gelegen. Op korte afstand van het oude centrum van Monnickendam en binnen handbereik van winkelcentrum `t Spil voor al je dagelijkse boodschappen. Een bushalte ligt op een paar minuten lopen. De bus brengt je in circa 15 minuten naar halte Noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn. Ook andere voorzieningen, zoals apotheek, supermarkt, sportschool en scholen zijn in de nabije omgeving van deze semi-vrijstaande villa te vinden. Het recreatiegebied Hemmeland, met strandjes, een gezellige strandtent (Strandvier) en directe toegang tot het zwemwater van de Gouwzee bevindt zich op slechts 5 minuten lopen, aan de overzijde van de dijk.

Deze semi-vrijstaande villa, op een perceel van 617m², biedt zowel buiten als binnen veel ruimte en is door de hoge afwerking instapklaar. Wil je deze moderne woning graag bekijken? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bijzonderheden:
Prachtig gelegen semi-vrijstaande gerenoveerde en gemoderniseerde villa
Royale groene tuin op het gunstige zuiden en oprit voor 2-3 auto’s
Voorzien van luxe Poggenpohl keuken met Miele apparatuur
Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche
Mogelijkheid tot kantoor of praktijk aan huis
Op loopafstand van het Hemmeland recreatie-, strand- en zwemgebied
Gunstig gelegen, nabij faciliteiten

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 191.3
Inhoud woonhuis 709
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 617
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 191.3
Inhoud woonhuis 709
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 617
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Chris Oosting Makelaardij