Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN VOORPROEFJE VAN DROOMWONEN IN HET HART VAN MONNICKENDAM

Welkom in je nieuwe thuis! Deze charmante woning, gelegen in het bruisende centrum van Monnickendam, is perfect voor eenpersoonshuishoudens, koppels en jonge gezinnen. Met een unieke speelse indeling, een zonnige, diepe tuin op het westen en een uitbouw aan de tuinzijde, biedt dit huis zowel comfort als karakter. Hier vind je niet alleen een prachtig huis maar ook een levendige en gezellige buurt.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Ideale Locatie: Gelegen in het hart van Monnickendam, dichtbij alle voorzieningen en gezellige terrasjes.
Speelse Indeling: Een verrassende en praktische indeling die het huis een speelse en ruimtelijke sfeer geeft.
Uitgebouwd aan Tuinzijde: Geniet van extra leefruimte door de uitbouw.
Diepe, Zonnige Tuin: Prachtige tuin op het westen waar je de hele dag van de zon kunt genieten.
Gezellige Sfeer: Perfect voor eenpersoonshuishoudens, koppels en jonge gezinnen.

EEN UITGEBREIDE KIJK OP JE NIEUWE THUIS

Stel je voor, je wandelt door de charmante straatjes van Monnickendam en je ziet je toekomstige huis al glinsteren in de zon. Eenmaal binnen word je begroet door een warme, knusse sfeer die je meteen thuis doet voelen. De speelse indeling van de woning biedt je een verrassend ruime woonkamer met genoeg plek voor een gezellige zithoek en een grote eettafel waar je avonden kunt doorbrengen met vrienden en familie.

De uitbouw aan de tuinzijde geeft je nog meer mogelijkheden. Aangrenzende een praktische keuken waar je de lekkerste gerechten kunt bereiden terwijl je uitkijkt op je prachtige tuin. En wat een tuin! Het is een diepe, zonnige plek, perfect gelegen op het westen. Hier kun je in de middag en avond genieten van de zon met een goed boek, een glas wijn of tijdens een gezellige barbecue met vrienden. De geur van bloeiende bloemen, het geluid van fluitende vogels en het gevoel van gras onder je voeten maken deze tuin tot een waar paradijs.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of als werk- en logeerkamer. De badkamer op de begane grond is keurig ingericht en kan zonodig naar eigen wens worden gemoderniseerd.  Dit is een knus en gezellig huis op een prachtige stek, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een plek waar ze zich écht thuis kunnen voelen.

WONEN IN HET HART VAN MONNICKENDAM

Deze woning ligt in het levendige centrum van Monnickendam, een van de meest pittoreske stadjes in Noord-Holland. Hier heb je alles binnen handbereik: gezellige cafés, restaurants, winkels en scholen. De historische charme van Monnickendam voel je in elke straat, en tegelijkertijd ben je binnen een mum van tijd in Amsterdam of op het strand. Het beste van twee werelden!

HIGHLIGHTS IN DETAIL (100 WOORDEN)

Deze woning in het centrum van Monnickendam biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Met een speelse indeling en een uitbouw aan de tuinzijde, voelt het huis ruim en licht aan. De diepe tuin op het westen is een zonnige oase waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Perfect voor eenpersoonshuishoudens, koppels en jonge gezinnen, deze woning is gelegen op een toplocatie, gecombineerd met een fijne tuin. Het bruisende centrum met alle voorzieningen binnen handbereik maakt het plaatje compleet.


PRIKKEL DE ZINTUIGEN VAN POTENTIËLE KOPERS EN ROEP OP TOT ACTIE

Stel je voor: je loopt door de voordeur van je nieuwe huis en wordt begroet door de geur van versgemalen koffie die door de open keuken zweeft. Het zonlicht stroomt door de grote ramen, speelt met de schaduwen en vult de woonkamer met een warme gloed. De houten vloeren kraken zachtjes onder je voeten, een geruststellend geluid dat je meteen thuis doet voelen.

Loop door naar de tuin, waar je de warmte van de namiddagzon op je huid voelt. Sluit je ogen en luister naar het vrolijke gezang van de vogels die in de bomen rondom je tuin nestelen. De frisse geur van pas gemaaid gras en bloeiende bloemen brengt je meteen in een ontspannen stemming. Dit is jouw eigen stukje paradijs, een plek waar je elke dag kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Op de bovenverdieping zijn de slaapkamers, ruim en gezellig, ze bieden een toevluchtsoord waar je je kunt terugtrekken na een lange dag. Hier vind je rust, comfort en een plek om nieuwe herinneringen te maken.

Ben je klaar om deze droom werkelijkheid te maken? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek zelf de magie van deze prachtige woning. Wacht niet te lang, want dit droomhuis wacht op jou!

Ga naar onze website voor meer informatie en om je bezichtiging in te plannen. Wacht niet te lang, deze parel in Monnickendam gaat snel weg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1865
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1865
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 117

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1865
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1865
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 117

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam