Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom in het paradijs voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen die ruimte zoeken, en levensgenieters die rust en sereniteit waarderen. Deze schitterende woning aan de rand van Monnickendam biedt niet alleen een adembenemende ligging nabij het vaarwater, maar ook een prachtige tuin en een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de royale serre en raampartijen in de woonkamer. Hier vindt je de perfecte balans tussen het bruisende leven en de rust van de natuur. Ontdek vandaag nog de unieke kwaliteiten van je nieuwe droomhuis!

HOOFDKENMERKEN
- Fraaie ligging: Gelegen aan de schilderachtige rand van Monnickendam, omgeven door het rustige, landelijke landschap.
- Nabij vaarwater: Geniet van de luxe om dicht bij het vaarwater te wonen, ideaal voor watersportliefhebbers en ontspannende boottochtjes.
- Prachtige tuin: Een weelderige tuin op het westen, perfect voor lange zomeravonden en barbecues met vrienden en familie.
- Aan wandelpad: Direct toegang tot prachtige wandelpaden die je uitnodigen voor dagelijkse wandelingen en outdoor avonturen.
- Licht huis: De woning is een oase van licht, dankzij de grote serre en vele raampartijen die elke kamer baden in zonneschijn.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze oase van rust en ruimte en laat je verrassen door de harmonie van comfort en natuurlijke schoonheid. Bij binnenkomst word je meteen begroet door de ruime hal, die je leidt naar een lichte en luchtige woonkamer van 128 m². De grote serre zorgt voor een prachtige lichtinval en biedt een panoramisch uitzicht op de weelderige tuin, die met zijn ligging op het westen garant staat voor zonovergoten middagen en avonden. De open indeling van de woonkamer creëert een vloeiend geheel met de eetkamer en de moderne keuken, waar kookliefhebbers volop inspiratie zullen vinden.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen met kinderen. Elke slaapkamer is ontworpen met oog voor detail en biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en comfort. De master bedroom heeft een serene uitstraling met uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een ontspannen start van elke dag. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten, of zelfs als thuiskantoor voor de thuiswerkers onder ons.

Het perceel van 437 m² biedt niet alleen voldoende buitenruimte, maar ook een prachtig aangelegde tuin die de perfecte achtergrond vormt voor gezellige zomerse barbecues en tuinfeestjes. De tuin is een waar paradijs voor groene vingers, compleet met een keur aan bloemen, struiken en bomen die elk seizoen iets nieuws te bieden hebben. De ligging aan een wandelpad maakt het gemakkelijk om even een frisse neus te halen, of om lange wandelingen te maken door het prachtige landschap van Monnickendam.

Voor de avontuurlijke watersporters onder ons is de nabijheid van het vaarwater een ongekende luxe. Of je nu houdt van zeilen, vissen, of gewoon een ontspannen boottochtje maken, het water ligt letterlijk om de hoek. Dit biedt niet alleen recreatieve mogelijkheden, maar zorgt ook voor een schilderachtige en serene sfeer rondom het huis.

De woning is ontworpen met aandacht voor licht en ruimte. De grote raampartijen en de serre zorgen ervoor dat elke hoek van het huis badend in het zonlicht staat. Dit zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer die je meteen thuis doet voelen. De moderne afwerkingen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het huis niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en elegant.

SPECIALE KENMERKEN
- Woonoppervlakte: 128 m², ideaal voor een comfortabel gezinsleven met voldoende ruimte voor iedereen.
- Perceeloppervlakte: 437 m², een royale buitenruimte voor ontspanning en recreatie.
- Tuinligging west: Geniet van de zonsondergang in je eigen achtertuin.
- Aantal slaapkamers: 3, perfect voor gezinnen en mogelijkheid voor een thuiskantoor.
- Aan wandelpad: Direct toegang tot natuur en ontspanning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING HOOFDKENMERKEN
De woning kent een fraaie ligging aan de rand van Monnickendam; een schilderachtige en rustige omgeving die zorgt voor een vredige woonervaring. De nabijheid van het vaarwater biedt een unieke kans om volop van het waterleven te genieten, of het nu gaat om sportief zeilen of rustig varen. De prachtige tuin op het westen geeft je de mogelijkheid om volop van de buitenlucht te genieten, met lange, zonnige avonden als kers op de taart. Dankzij de ligging aan een wandelpad kun je dagelijks genieten van ontspannen wandelingen door het groen. De woning is bovendien een licht huis door de vele raampartijen, wat zorgt voor een vrolijke en uitnodigende sfeer.

Prikkel je zintuigen met de geur van bloemen in de tuin, het zicht op het serene water, het geluid van vogels tijdens een wandeling en de warmte van de zon in elke kamer. Neem nu contact met ons op en plan je bezichtiging!

Neem vandaag nog actie en ontdek jouw nieuwe thuis in Monnickendam!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 437

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 437

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam