Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN KNUSSE WONING IN HET HART VAN HET HISTORISCHE MONNICKENDAM
Ben je op zoek naar een charmante woning waar je direct verliefd op kunt worden? Deze knusse hoekwoning, gelegen in het oude centrum van Monnickendam, biedt alles wat je nodig hebt en meer. Met voorzieningen om de hoek, een gezellige woonkamer, een ruime woonkeuken, twee slaapkamers en recente uitbreidingen, is dit huis perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Bovendien heeft het energielabel C en een recente c.v. ketel, wat zorgt voor comfort en efficiëntie.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Gelegen in het oude centrum van Monnickendam: Deze locatie zorgt voor een unieke sfeer en een prachtige woonomgeving vol historie en charme.
- Voorzieningen in directe omgeving: Alles wat je nodig hebt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, is binnen handbereik.
- Knusse en verrassende woning: De woning biedt meer ruimte en comfort dan je verwacht, met een gezellige indeling en veel lichtinval.
- Uitgebouwd en dakopbouw achterzijde: Extra ruimte voor al je woonwensen, bijvoorbeeld een werkruimte of hobbykamer.
- Recente Atag c.v. ketel (2022): Betrouwbare en energiezuinige verwarming, zodat je altijd geniet van een aangename temperatuur.
- Nabij openbaar vaarwater: Ideaal voor waterliefhebbers en een prachtig uitzicht op elk moment van de dag.

EEN THUIS MET CHARME EN COMFORT
Stap binnen en ervaar direct het gevoel van thuiskomen. De hal leidt je naar een gezellige woonkamer waar het licht speels naar binnen valt door de grote ramen. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag, met genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek. De sfeer is warm en uitnodigend, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

De woonkeuken is een droom voor iedereen die van koken houdt. Ruim opgezet met moderne apparatuur, biedt de keuken niet alleen praktische werkruimte, maar ook plek voor een gezellige ontbijthoek. Stel je eens voor: een zondagse brunch aan de keukentafel, terwijl de zon door het raam naar binnen schijnt en je de geur van verse koffie opsnuift.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers. De master bedroom is licht en ruim, met voldoende plek voor een groot bed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is ideaal als kinder- of werkkamer. Beide kamers zijn sfeervol afgewerkt en bieden een rustige plek om je terug te trekken.

De badkamer is een waar genot: groot, modern en van alle gemakken voorzien. Denk aan een ruime douche, een luxe bad en een stijlvol wastafelmeubel. Hier begin je je dag in alle rust en comfort.

De woning is recentelijk uitgebouwd aan de achterzijde en heeft een dakopbouw, wat zorgt voor extra woonruimte. De dakkapel aan de voorzijde voegt niet alleen karakter toe aan het huis, maar zorgt ook voor extra lichtinval en ruimte op de bovenverdieping. Ideaal voor een hobbykamer, kantoor aan huis of een extra slaapkamer.

Met een recente Atag c.v. ketel uit 2022 ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare verwarming. En dankzij energielabel C woon je niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.

LIGGING EN OMGEVING
Monnickendam staat bekend om zijn prachtige historische centrum, gelegen aan het Markermeer. De woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen die je nodig hebt: winkels, scholen, openbaar vervoer en meer. Daarnaast kun je genieten van de nabijheid van openbaar vaarwater, ideaal voor liefhebbers van watersport en varen.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID
Gelegen in het oude centrum van Monnickendam geniet je van een unieke historische sfeer en een prachtige woonomgeving. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels en scholen, liggen binnen handbereik. Deze knusse woning biedt verrassend veel ruimte door de recente uitbouw en dakopbouw aan de achterzijde, evenals een dakkapel aan de voorzijde. De recente Atag c.v. ketel uit 2022 zorgt voor een efficiënte en betrouwbare verwarming. Bovendien woon je hier nabij openbaar vaarwater, ideaal voor watersportliefhebbers.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 66

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 66

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam