Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

COMFORTABEL WONEN IN HARTJE MONNICKENDAM
Zoek je een plek waar je je direct thuis voelt? Dit 2-kamer appartement in het centrale gedeelte van Monnickendam is ideaal voor starters, alleenstaanden, koppels en senioren. Met uitzicht op een vijver en een rotonde, en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort en gemak.

KENMERKEN VAN DE WONING
- Centrale ligging: Gelegen in het hart van Monnickendam, met winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand.
- Luxe moderne afwerking: Het interieur is stijlvol en tot in de puntjes verzorgd.
- Instapklaar: Je kunt direct verhuizen zonder aanpassingen te hoeven doen.
- Luxe keuken en sanitair: Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en moderne voorzieningen.
- Energielabel B: Energiezuinig en duurzaam.

EEN WONING OM VERLIEFD OP TE WORDEN
Stap binnen en laat je verrassen door de lichte en ruime woonkamer die uitkijkt op een vijver en de rotonde. De moderne afwerking (strakke wanden, PVC vloer) en het oog voor detail maken deze ruimte tot een aangename plek om te ontspannen. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een luxe inloopdouche en moderne wastafel, waardoor elke ochtend fris begint.

Het energielabel B van de woning zorgt ervoor dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook bespaart op je energierekening (verwarming geschiedt elektrisch). Het bij gehuurde terras biedt een fijne buitenruimte waar je kunt genieten van mooie dagen.

LUXUEUZE AFWERKINGEN IN DETAIL
Met de centrale ligging van dit appartement heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De luxe moderne afwerking van de woning, van de keuken tot de badkamer, zorgt voor een comfortabel en stijlvol thuis. Het instapklare karakter betekent dat je direct kunt verhuizen zonder aanpassingen te hoeven doen. Bovendien zorgt het energielabel B ervoor dat je energiezuinig en duurzaam woont.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS
Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxe leven. Of je nu een starter bent, een alleenstaande, een stel of een senior, deze woning is instapklaar en perfect gelegen in het hart van Monnickendam. Een extra pluspunt zijn de lage servicekosten van ca. 65,- per maand. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 230

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 230

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam