Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PRACHTIGE HOEK-/EINDWONING IN MONNICKENDAM

Stel je voor: wonen in een royale hoekwoning aan de buitenrand van het charmante Monnickendam. Een woning die perfect is voor jonge gezinnen, twee persoons huishoudens, gezinnen met oudere kinderen die wat meer ruimte nodig hebben, senioren en mensen die levensloopbestendig willen wonen. Met een zij-uitbouw, aangebouwde berging/bijkeuken en een balkon is dit huis meer dan alleen een woning; het is een thuis. De comfortabele slaapkamer, slaap-/hobbykamer en badkamer op de begane grond maken deze woning uitermate geschikt voor iedereen die gelijkvloers wil wonen. En vergeet de overige drie ruime slaapkamers (oorspronkelijk vier) niet; ruimte is hier geen probleem!

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE WONING

• Nabij openbaar vaarwater: Geniet van prachtige wandelingen langs het water en ontdek de schoonheid van Monnickendam. • Slaap-/badkamer op de begane grond: Ideaal voor levensloopbestendig wonen of voor degenen die de voorkeur geven aan het gemak van gelijkvloers leven. • Zonnige tuin: De tuin is perfect voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon om te ontspannen in de zon. • Vrij uitzicht: Geniet van ongerepte uitzichten zonder inkijk van buren. • Energielabel gunstig: Dit huis is energiezuinig (o.a. 14 zonnepanelen) , wat zorgt voor lagere maandelijkse lasten. • Ruim van opzet: Met een royale woonoppervlakte biedt deze woning voldoende ruimte voor al je woonwensen.

HET COMPLETE PLAATJE

Welkom thuis! Dit schitterende hoekhuis, gelegen aan de rand van het pittoreske Monnickendam, verwelkomt je met open armen. Bij binnenkomst valt direct op hoe ruim en licht deze woning is. De royale woonkamer, genietend van overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote ramen, biedt een uitnodigende ruimte voor gezellige avonden met vrienden en familie. De keuken, modern en compleet uitgerust, is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Stap de zonnige tuin in en je waant je in je eigen oase. Deze zonnig gelegen buitenruimte is perfect voor een zomerse barbecue of gewoon om te ontspannen met een goed boek. De volwassen beplanting en het vrije uitzicht zorgen voor een gevoel van rust en privacy.

De slaapkamer (voorheen 2 kamers) met aangrenzende badkamer op de begane grond bieden een unieke kans voor levensloopbestendig wonen. Geen trappen meer, enkel het ultieme gemak van alles gelijkvloers. Voor jonge gezinnen betekent dit ook de mogelijkheid om een speelkamer nabij de woonkamer te creëren. De extra grote woning dankzij de zij- en achteruitbouw zorgt ervoor dat je nooit ruimte tekortkomt. Verder is er nog een extra slaap-/hobbykamer op de begane grond.

De eerste verdieping (woonetage) heeft een zéér royale woonkamer met rondom ramen, een gezellige speksteenkachel, "frans"-balkon, eethoek en een royale open keuken in U-vorm met natuurstenenblad, inductie kookplaat, afzuigkap, koel-/vrieskast, combi oven/magnetron en vaatwasmachine en royaal aantal kasten/laden, dubbele deur naar balkon aan de achterzijde. Trap naar 2e verdieping.

De tweede verdieping herbergt nog eens twee royale slaapkamers beiden met hoge nok (de mogelijkheid voor een extra zolder kan zeker gerealiseerd worden), perfect voor kinderen, logés of als hobbyruimte. Elk detail van deze woning ademt comfort en kwaliteit. Van de gunstige energielabel tot de verzorgde afwerking; alles is prima voor elkaar.

De ligging is werkelijk ideaal. Op loopafstand vind je openbaar vaarwater en een wandelpad, perfect voor ontspannende wandelingen of sportieve activiteiten. De rust van de buitenrand van Monnickendam biedt een heerlijke woonomgeving, terwijl je toch dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen bent.

OFTEWEL, DIT HUIS HEEFT HET ALLEMAAL

De woning bevindt zich op een toplocatie, dichtbij openbaar vaarwater, ideaal voor prachtige wandelingen. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is dit huis perfect voor levensloopbestendig wonen. De zonnige tuin nodigt uit tot lange, ontspannende dagen buitenshuis. Bovendien geniet je van een vrij uitzicht, zonder inkijk, wat zorgt voor maximale privacy. De woning is energiezuinig, dankzij het gunstige energielabel, en biedt een ruime woonoppervlakte voor al je woonwensen. Met de extra ruimte door de zij- en achteruitbouw kom je hier nooit ruimte tekort.

Prikkel je nieuwsgierigheid en plan vandaag nog een bezichtiging! Dit is een kans die je niet wilt missen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 605

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 605

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam