Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de VESTING van Monnickendam treft u deze prachtige, bijzondere woning van maar liefst 160 m² met een eigen LIFT, een heerlijk, zonnig BALKON van ca. 11 m² en een praktische BERGING van 13 m². Deze sfeervolle woning is voorzien van 3 SLAAPKAMERS. Kom snel kijken en laat u verrassen!

DE WONING
Middels de eigen entree komt u binnen in de hal. Hier treft u de ruime berging van ca 13 m² met directe uitgang naar de straat. Vanaf de hal neemt u de eigen lift of trap naar de tweede etage. Neemt u de trap, dan heeft u op de eerste etage een bergkast en een vide. Aangekomen in de hal op de tweede etage bereikt u vanuit de gang het separate toilet met fonteintje en de ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een geweldig uitzicht op de vesting en over het oude centrum van Monnickendam. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u toegang tot het heerlijke, zonnige balkon (Z) van ca. 11 m². Uiteraard is hier ook een zonnescherm aanwezig om in de schaduw van het uitzicht te kunnen genieten.

Middels de trap bereikt u de derde etage. U komt boven in de hal welke toegang geeft tot alle overige vertrekken op deze etage. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 10 m² en heeft een frans balkon. De master bedroom is tevens gelegen aan de voorzijde en met ca. 20 m² en heeft een nokhoogte van maar liefst 3.55 m en tevens een frans balkon. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 12 m². Op de etage heeft u verder een separaat toilet met fonteintje, praktische wasruimte en een badkamer. Deze badkamer is afgewerkt met een dubbele wastafel, radiator en een ruime douche.
Voor de deur treft u voldoende (gratis) parkeergelegenheid!

DE LIGGING
Gelegen aan de rand van het historische centrum van Monnickendam, op loopafstand van de haven en diverse speciaalzaken en boetiekjes. Elke zaterdag staat u bijna direct op de gezellige weekmarkt om uw weekend boodschappen in te slaan. Bovendien liggen diverse goede restaurants, gezellige terrassen en cafés op steenworp afstand. In de welbekende, grote speeltuin kunnen kinderen zich de hele dag vermaken.
Monnickendam kent een goede openbaar vervoersverbinding en met de auto of de bus bent u binnen een kwartier in Amsterdam. Station Noord, waarbij de Noord-Zuidlijn u verder Amsterdam in brengt, bereikt u met het OV in ca. 10 minuten. Voor ontspanning en watersport kunt u terecht op de Gouwzee en het recreatiegebied Hemmeland. Scholen, sportvelden en winkelcentrum ’t Spil liggen op een enkele minuten fietsafstand.

HET ONDERHOUD
Het betreft een in 2002 nieuw gebouwde woning. De vloer op de tweede en derde etage is afgewerkt met een luxe, eikenhouten vloer. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd of afwerkt met een modern behang. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. Kortom, deze woning is direct geschikt voor gebruik!

DE VERENIGING
De actieve VvE ‘Leo Hordijkstraat’ bestaat uit 4 leden. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 1/4de. De administratie wordt gedaan in eigen beheer en de servicekosten bedragen thans € 75,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen lift van de begane grond naar twee hoog;
- Energielabel B;
- Oplevering in overleg;
- Woning is nieuw gebouwd in 2002;
- Ruim balkon op het Zuiden met veel privacy;
- Praktische (fietsen) bergingen van 13 m²;
- Gelegen aan de rand van het historische centrum van Monnickendam;

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 4

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 4

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Kopinsky Makelaardij