Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEK LUXE HERENHUIS AAN DE VESTING VAN MONNICKENDAM

Op zoek naar een weelderige en moderne woning die jouw gezin voorziet van ultiem comfort en ruimte? In de nabijheid van het historische hart van Monnickendam vind je dit prachtige herenhuis, gebouwd in 2009, met een energielabel A. Ideaal voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben en senioren die levensloopbestendig willen wonen. Ontdek de betoverende charme van deze woning die moeiteloos luxe en praktische leefruimte combineert, en geniet van de adembenemende vergezichten.

HOOGTEPUNTEN

Nabij openbaar vaarwater: Perfect gelegen met ruimzicht voor buitenmensen.
Levensloopbestendig: Slaapkamer en badkamer op de begane grond voor maximaal comfort.
4 ruime slaapkamers: Ideaal voor grote gezinnen en werkruimte.
3 luxe badkamers: Geen ochtendspits meer in de badkamer!
Instapklaar en moderne afwerking: Geen verbouwingen nodig, direct genieten!
Design en duurzaamheid: Energielabel A, lage energiekosten door duurzame bouw en toepassing van vloerverwarming op de gehele benedenverdieping alsmede alle badkamers en toiletten v.v. vloerverwarming, derhalve geheel voorbereid op een eventuele toekomstige energietransitie.

EEN WEELDERIGE OASE VAN COMFORT EN RUIMTE

Stap binnen in deze oase van rust en luxe. Met een woonoppervlakte van maar liefst 214 m² en een perceeloppervlakte van 326 m² eigen grond, biedt deze woning alles wat je maar kunt wensen. De ruime entree verwelkomt je met een fraaie trapopgang en toegang tot de royale woonkamer. Dankzij de grote raampartijen wordt het interieur overgoten met natuurlijk licht, waardoor elke dag begint met een stralende glimlach.

De woonkamer, met zijn moderne afwerking, voelt als een warme omhelzing. Denk je eens in: knus op de bank met een goed boek of een gezellige filmavond met het gezin. De naadloze verbinding met de stijlvolle keuken maakt koken een feest. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en een kookeiland, is het dé plek waar culinaire dromen werkelijkheid worden. Ruimte voor een grote eettafel zorgt ervoor dat iedere maaltijd een sociale gebeurtenis is.

De levensloopbestendigheid van deze woning is een grote troef. De begane grond herbergt namelijk een royale slaapkamer met een en-suite badkamer. Dit is niet alleen ideaal voor senioren, maar ook perfect als gastenkamer of thuiswerkplek. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Een waar wellnessparadijs!
Daarboven een ruime bergzolder.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers, elk met hun eigen karakter en charme. Grote ramen bieden een schitterend uitzicht over de vesting van Monnickendam, wat zorgt voor een rustgevende ambiance in elke kamer. De tweede badkamer op deze verdieping is van alle gemakken voorzien. Geen ochtendhaast meer, want iedereen heeft zijn eigen ruimte om zich rustig klaar te maken voor de dag.

Daarnaast biedt de tweede verdieping een ruime 4e slaapkamer met ook een fijne eigen moderne badkamer.

De tuin is een waar genot. Met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, een terras voor zomerse barbecues en een tuinhuis voor extra opslag, is dit een plek waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten. En laten we de ligging nabij openbaar vaarwater niet vergeten! Voor de watersportliefhebbers is het een droom om direct toegang te hebben tot de wateren rondom Monnickendam.

DE WAARDE VAN MODERNE DUURZAAMHEID

Met een energielabel A is deze woning niet alleen een lust voor het oog, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. De duurzame bouwmaterialen en energiezuinige installaties zorgen voor lage energiekosten en een minimale ecologische voetafdruk. Dit huis biedt niet alleen een toekomstbestendige woonomgeving, maar draagt ook bij aan een betere wereld voor de volgende generatie.

SLA JE SLAG!

Dit luxe herenhuis in Monnickendam is instapklaar en wacht op zijn nieuwe bewoners. Of je nu een jong gezin hebt, kinderen die meer ruimte nodig hebben of op zoek bent naar een levensloopbestendige woning, dit huis biedt het allemaal. Kom de sfeer proeven, laat je betoveren door de vergezichten en ervaar het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.

Wacht niet te lang, want dit soort pareltjes zijn zeldzaam. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek jouw droomhuis aan de vesting van Monnickendam.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Dit prachtige herenhuis nabij de vesting van Monnickendam biedt alles wat je zoekt in een moderne en comfortabele woning. Met 4 ruime slaapkamers, 3 luxe badkamers en een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is het huis ideaal voor grote gezinnen en senioren. De woning is instapklaar, prachtig afgewerkt en voorzien van energielabel A, wat zorgt voor lage energiekosten. De ligging nabij openbaar vaarwater maakt het een droom voor watersportliefhebbers.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 795

Overige

Perceel oppervlakte 326
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 795

Overige

Perceel oppervlakte 326
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam