Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op: Bieden vanaf euro 795.000,- k.k.

Deze karakteristieke, moderne halfvrijstaande woning is gelegen net buiten de vesting aan de rand van het centrum van Monnickendam. De woning beschikt onder andere over een grote onderhoudsvriendelijke tuin, eigen oprit, parkeerplek voor meerdere auto’s en een berging in de kelder. De woning is recent geheel gemoderniseerd en verbouwd naar hedendaags wooncomfort.

Al deze elementen zouden er zomaar voor kunnen zorgen dat deze woning binnenkort jouw nieuwe thuis zou kunnen zijn. Zoek je ruimte, comfort en ook een hele nette afwerking? Maak dan snel een afspraak met ons, de makelaar laat graag deze woning aan je zien. 

Woonkamer
We betreden de woning via de ruime en prachtig afgewerkte entree, die is voorzien van een lichtkoepel en inbouwspots. Vanuit hier heb je toegang tot de toilet met fonteintje, meterkast, deur naar de kelder, slaapkamer op de begane grond, keuken, trapopgang naar boven, eetkamer en woonkamer. We starten de rondleiding in de woonkamer. 

Wat een prachtige ruimte en een zee van licht! De tuingerichte woonkamer is over de volle breedte ingedeeld en door de hoge ramen is de woning heel licht en speels. De living is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming, licht gestucte muren en brede tuindeuren (dubbel/triple glas) naar de tuin. Op warme dagen kan je de deuren openzetten en de tuin bij de zitkamer betrekken. De zon schijnt hier prettig naar binnen en je hebt prachtig zicht op de Bernhardbrug. Verder is er een prachtige ingebouwde gashaard en is hier genoeg ruimte ontstaan om een grote zithoek voor de tv te plaatsen en een aparte eethoek grenzend aan de woonkamer, keuken en tuin. 

Keuken
Aan de woonkamer grenst prachtige luxe open keuken. De keuken is strak afgewerkt en ook hier is de pvc vloer terug te vinden. Kookliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in deze L-vormige keuken met eiland, die is voorzien van combi oven, combi magnetron, 5 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en Amerikaanse koelkast. Ook aan ruimte is hier geen gebrek, er zijn voldoende kasten/laden waardoor er genoeg opbergmogelijkheden zijn. 

Bij de open keuken is een gezellige eethoek gecreëerd, zo kun je tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd gezellig met familie of vrienden kletsen.

Slaapkamer
Via de trapopgang naar boven komen we op de overloop van eerste verdieping. De ruime overloop voorzien van lichtkoepel en fraaie trapgevel maken deze ruimte licht en speels. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers welke allemaal netjes en strak zijn afgewerkt. Een slaapkamer is voorzien met dakraam, airco en luik/vlizotrap naar bergzolder, 1 slaapkamer met kopgevelraam en dakraam en airco en 1 slaapkamer aan de voorzijde met kopgevelraam en airco. 

De slaapkamer op de begane grond is ook netjes en strak afgewerkt en voorzien van grote kastenwand.

Badkamer
Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de luxe badkamer. De ruimte is netjes afgewerkt en geheel betegeld en voorzien met wastafel, inloopdouche, wandcloset, designradiator en ligbad. Heerlijk om hier na een lange dag even bij te komen. Ook is de ruimte voorzien van vloerverwarming. 

Tuin
Via de tuindeuren grenzend aan de zithoek, loop je de royale achtertuin in. De tuin is keurig aangelegd met een mix van tegels en gazon en er is een mooie veranda gebouwd waar je een fijne eethoek en loungeplek kunt creëren.  In deze tuin kun je al vroeg in het voorjaar heerlijk buiten zitten, er is altijd wel ergens een plekje in de zon of schaduw te vinden. 

De keurig aangelegde voortuin heeft een eigen oprit, er is parkeerplek voor meerdere auto’s en is er een zij uitbouw waarin zich de aparte wasruimte en vloerverwarming unit bevindt. De entree bevindt zich ook in de zij uitbouw. 

Omgeving
De woning is gelegen nabij het centrum. Winkels, eetgelegenheden, scholen en sportvoorzieningen liggen in de nabije omgeving. Ook ben je zo het centrum uit, en zijn de bussen richting Amsterdam, Hoorn en Purmerend op loopafstand bereikbaar, in ca. 20 minuten ben je in Amsterdam en binnen 10 minuten bij de Noord-Zuidlijn.

Aan wandel mogelijkheden geen gebrek, Recreatiegebied Hemmeland is op steenworp afstand. De ultieme plek om eventjes lekker te wandelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 545

Overige

Perceel oppervlakte 527
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 545

Overige

Perceel oppervlakte 527
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam