Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Bezoek onze website!

Wonen, werken of een combinatie hiervan in hartje Monnickendam? Op de historische locatie waar Monnickendam ooit is gesticht, aan de Middendam, staat nu het pand van de voormalige stadskapper te koop. De buitenkant is volledig gerenoveerd met een nieuwe kapconstructie, nieuwe dakpannen, isolatie, HR++ glas in de kozijnen en recent buitenschilderwerk. Het pand is bovendien uitgerust met 8 zonnepanelen en biedt de mogelijkheid om een dakterras te realiseren. Ook de binnenkant is technisch up-to-date, met muurisolatie en recent vernieuwd leidingwerk voor water en elektra.

Het pand wordt casco opgeleverd, wat betekent dat je hier kunt beginnen met een blanco canvas waar je jouw eigen stempel op kunt drukken. Om je een idee te geven van de ruimte en mogelijkheden, zijn enkele tekeningen toegevoegd. Wil je zelf de ruimte en mogelijkheden van het pand ervaren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende bezichtiging!

Indeling begane grond De begane grond is momenteel één grote open ruimte, ideaal om naar eigen wens in te richten. Na een royale entree kun je hier een sfeervolle woonkamer creëren, met een open keuken met kookeiland aan de achterzijde van de woning. Je kunt er ook voor kiezen om aan de voorzijde een winkel, kantoor of praktijkruimte te realiseren, aangezien het pand een dubbele bestemming heeft voor zowel winkel als wonen. Heb je de ambitie om een winkel te beginnen? Dan is dit je kans!

Eerste verdieping De vaste trap leidt naar de eerste etage, die momenteel ook uit één grote ruimte bestaat. De vernieuwde kapconstructie heeft de prachtige oude balken intact gelaten, wat een authentieke sfeer creëert. Zoals op de schetsen te zien is, biedt deze etage ruimte voor twee slaapkamers. Door een dakkapel in de zijgevel te plaatsen, kan er een ruime badkamer met bad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel gerealiseerd worden. De openslaande deuren in de achtergevel leiden naar een mogelijk dakterras op het zonnige zuidwesten. Tot slot is het mogelijk om een (gedeeltelijke) vliering te realiseren voor extra opslagruimte.

Omgeving Dit pand ligt in het hart van Monnickendam, met cafés, restaurants en sfeervolle terrasjes binnen handbereik. Op zaterdagen vindt aan de overkant van de straat een gezellige warenmarkt plaats. Diverse faciliteiten zoals een school, sportschool en winkels zijn in de nabije omgeving te vinden. Bovendien ben je met de bus in slechts 15 minuten bij station Noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn.

Wil je wonen, werken of een combinatie hiervan in de sfeervolle binnenstad van Monnickendam in een volledig gerenoveerd pand met woon/winkelbestemming? Zoek dan niet verder en maak een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:

Geheel gerenoveerd pand met woon/winkelbestemming
Voorzien van nieuwe dakconstructie, isolatie en nieuwe kozijnen
Gelegen in hartje centrum Monnickendam
Casco oplevering
Energielabel A, geldig t/m 03-11-2032

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1891
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1891
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 87

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1891
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1891
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 87

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam