Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze oase van rust en ruimte, gelegen in de kindvriendelijke buurt Ringshemmen! Deze prachtige woning in een rustige straat biedt genoeg plaats voor gezinnen met oudere kinderen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort. Met een zonnige tuin op het zuidoosten en een locatie op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam, is dit de perfecte plek om de drukte van de stad achter je te laten en te genieten van een serene leefomgeving.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Kunststof kozijnen: Onderhoudsarm en duurzaam.
Vier ruime slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin.
Tuin op het zuidoosten met achterom: Geniet van de zon vanaf de vroege ochtend.
Rustig gelegen nabij winkelcentrum ‘T Spil: Alle voorzieningen binnen handbereik.
Vrijstaande stenen berging met elektra aan de voorzijde van de woning: Extra opslagruimte of hobbyruimte.
Moderne keuken: Voorzien van vaatwasser, oven, magnetron, 4-pits gasstel met grillplaat en diverse kasten/lades.

LUXE LEVEN IN RINGHEMMEN

Stap binnen in deze charmante woning en voel je direct thuis. De entree verwelkomt je met een ruime hal en toegang tot een lichte woonkamer die baadt in het natuurlijke licht door de grote kunststof kozijnen. De moderne keuken is een paradijs voor elke kookliefhebber, uitgerust met hoogwaardige apparaten zoals een vaatwasser, oven, magnetron, en een 4-pits gasstel met grillplaat. Deze keuken biedt niet alleen functionaliteit maar ook stijl, met voldoende opbergruimte in diverse kasten en lades.

De vier ruime slaapkamers bieden genoeg ruimte voor iedereen in het gezin om zich terug te trekken en tot rust te komen. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een gastenkamer, deze woning heeft het allemaal.

De tuin op het zuidoosten is de perfecte plek om te genieten van lange zomerdagen. Met een achterom heb je gemakkelijk toegang tot de tuin zonder door het huis te hoeven lopen. Hier kun je heerlijk ontspannen, tuinieren of een barbecue organiseren met vrienden en familie.

De woning beschikt over een vrijstaande stenen berging met elektra aan de voorzijde, ideaal voor opslag of als hobbyruimte. Bovendien is de woning rustig gelegen nabij winkelcentrum 'T Spil, waardoor je alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten binnen handbereik hebt.

Hoewel deze woning al veel te bieden heeft, dient hij gemoderniseerd te worden. Dit biedt je de unieke kans om de woning volledig naar jouw smaak en wensen aan te passen en er echt jouw droomhuis van te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam