Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in de charmante Oranjewijk! Deze uitnodigende hoekwoning is de ideale plek voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Gelegen in een gezellige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt deze woning een unieke kans om een thuis te creëren dat volledig naar jouw smaak en wensen is. Met een heerlijke tuin op het westen en een praktische berging, heb je zowel binnen als buiten alle ruimte die je nodig hebt. Laat je inspireren en ontdek de talloze mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

HOOFDKENMERKEN
- Centraal Gelegen: De woning ligt op een steenworp afstand van scholen, winkels, en openbaar vervoer, ideaal voor dagelijks gemak.
- Nabij Voorzieningen: Alles wat je nodig hebt, van supermarkten tot horeca, is binnen handbereik in deze levendige wijk.
- Moderniseren naar Eigen Idee: Breng jouw eigen stijl en persoonlijkheid in het huis door het naar wens te moderniseren.
- Vaste Trap naar 2e Verdieping: Geniet van de extra ruimte en mogelijkheden die de vaste trap naar de zolderverdieping biedt.
- Tuin op het Zonnige Westen: Ontspan na een lange dag in de zonnige tuin, perfect voor avondbarbecues en zonnebaden.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Betreed deze sfeervolle hoekwoning en laat je direct verrassen door het potentieel dat het biedt. Zodra je door de voordeur stapt, word je begroet door een lichte en ruime entreehal die je de weg wijst naar de warme en uitnodigende woonkamer. Hier zul je je meteen thuis voelen; het grote raam zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, dat de ruimte baadt in een prachtige gloed. Stel je hier voor: een knusse avond op de bank met je geliefde of een gezellige spelletjesavond met het hele gezin.

De keuken grenst direct aan de woonkamer en biedt een perfecte plek om culinaire meesterwerken te creëren. Hoewel de keuken functioneel is, geeft deze je de ultieme kans om jouw droomkeuken te realiseren. Denk aan moderne apparatuur, stijlvolle kasten, en een uitnodigende ontbijthoek waar je elke ochtend kunt genieten van een kopje koffie terwijl de eerste zonnestralen naar binnen vallen.

En dan de tuin... Wat een genot om een buitenruimte op het westen te hebben, waar je de hele middag en avond van de zon kunt genieten. Of je nu groene vingers hebt en graag in de tuin werkt, of liever ontspant met een goed boek, deze tuin biedt voor ieder wat wils. De bijbehorende berging is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of andere benodigdheden.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, beide met voldoende kastruimte en mogelijkheden. De badkamer, hoewel eenvoudig, biedt de basisvoorzieningen en kan met een beetje liefde en aandacht worden omgetoverd tot een moderne oase van rust en ontspanning.

De vaste trap naar de tweede verdieping leidt naar een veelzijdige zolderruimte. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een thuiswerkplek wenst of een extra slaapkamer wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

EXTRA KENMERKEN
Naast de hierboven genoemde kenmerken, beschikt de woning over een energielabel E, wat betekent dat het huis redelijk energiezuinig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Het huis heeft dubbele beglazing, wat zorgt voor een goede isolatie en minder geluidoverlast van buitenaf.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
De centrale ligging van deze woning is absoluut een van de grootste voordelen. Of je nu de kinderen naar school moet brengen, boodschappen wilt doen of een avondje uit wilt, alles is binnen handbereik. De mogelijkheid om het huis naar eigen wens te moderniseren, biedt jou de kans om echt jouw stempel op de woning te drukken. De vaste trap naar de tweede verdieping opent de deur naar allerlei creatieve indelingen en gebruiksmogelijkheden. En laten we de tuin op het westen niet vergeten, die de perfecte plek is voor ontspanning en buitenactiviteiten in de zon.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam