Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CHARMANT WONEN IN HET HART VAN MONNICKENDAM
Welkom in dit gezellige en karakteristieke woonhuis, gelegen in de oude stadskern van Monnickendam. Deze woning biedt een perfecte mix van historische charme en modern comfort, ideaal voor eenpersoonshuishoudens en starters op de woningmarkt. Geniet van de authentieke details, zoals zichtbare balken en spanten, en de gunstige ligging op loopafstand van alle faciliteiten. Met twee slaapkamers, een sfeervolle keuken en een besloten tuin, is dit huis een verborgen juweeltje dat je niet wilt missen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Historisch Gelegen: Midden in de oude stadskern van Monnickendam, met alle faciliteiten binnen handbereik.
- Twee Slaapkamers: Perfect voor eenpersoonshuishoudens of jonge stellen die net starten op de woningmarkt.
- Authentieke Details: Zichtbare balken en spanten die de charmante historische sfeer benadrukken.
- Stijlvolle Keuken: Lintopstelling die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
- Besloten tuin: Begin je dag met de eerste zonnestralen in je eigen achtertuin.
- Woonoppervlakte van 52m²: Compact maar efficiënt ingedeeld, ideaal voor een knus en gezellig thuis. Het woonoppervlakte betreft alleen de begane grond.

EEN ONTDEKKINGSREIS DOOR JE NIEUWE THUIS
Stap binnen in deze charmante woning en laat je direct betoveren door de warme en uitnodigende sfeer. De woonkamer, met zijn zichtbare balken en spanten, ademt geschiedenis en maakt dat je je meteen thuis voelt. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag, genietend van het karakter dat deze ruimte uitstraalt.

De stijlvolle keuken, in een slimme lintopstelling, biedt alles wat je nodig hebt om je kookkunsten te laten schitteren. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of uitgebreid dineert met vrienden, deze keuken is de perfecte plek om je culinaire avonturen te beginnen.

De twee slaapkamers zijn knus en comfortabel, perfect om je terug te trekken en tot rust te komen. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kastruimte, terwijl de tweede slaapkamer ideaal is voor een logé of als kantoorruimte.

En dan is er de tuin. Gelegen op het oosten, vangt deze tuin de eerste zonnestralen van de dag. Stel je voor: je ochtendkoffie drinkend in de frisse buitenlucht, terwijl de vogels fluiten en de stad langzaam ontwaakt. Het is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en een oase van rust in het hart van de stad.

De woonoppervlakte van 52m2 betreft alleen de begane grond. Dit huis compact maar efficiënt ingedeeld. Iedere hoek, iedere ruimte is met zorg en aandacht ingericht om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. De charme van de oude stadskern van Monnickendam, gecombineerd met de moderne gemakken van deze woning, maken het tot een unieke kans voor elke starter of eenpersoonshuishouden. 

EEN WARM THUIS IN HET HART VAN MONNICKENDAM
Gelegen in het historische centrum van Monnickendam, biedt deze woning het beste van twee werelden: de rust en charme van een authentieke stad, gecombineerd met het gemak van moderne voorzieningen op loopafstand. Hier kun je genieten van gezellige cafés, restaurants, en winkels, allemaal binnen een paar minuten lopen. De nabijheid van openbaar vervoer maakt het ook een ideale locatie voor pendelaars.

In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen;
-Niet bewoond door verkoper
-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 251

Overige

Perceel oppervlakte 107
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 251

Overige

Perceel oppervlakte 107
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam