Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beverweg 123, Breda – Instapklaar Appartement met Vrij Uitzicht nabij het Centrum

Dit prachtige en instapklare appartement aan de Beverweg 123 is ideaal voor wie op zoek is naar een modern en comfortabel thuis met een uitstekende locatie. Gelegen op een gunstige plek nabij het centrum van Breda en met eenvoudige toegang tot de uitvalswegen, biedt dit appartement niet alleen een heerlijk vrij uitzicht, maar ook alles wat u nodig heeft voor een ontspannen leven.

INDELING

WOONKAMER & EETKAMER De ruime woonkamer is een lichte en uitnodigende ruimte met grote raampartijen met Franse balkons, waardoor er volop natuurlijk licht binnenvalt. Vanuit de woonkamer geniet u van een vrij uitzicht op de omgeving, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft. Aangrenzend bevindt zich de eetkamer, die perfect is voor gezellige diners of als werkplek. De woonkamer en eetkamer vormen samen een fijne open ruimte, ideaal om te ontspannen en te genieten van het moderne interieur.

KEUKEN De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een strak design met hoogwaardige inbouwapparatuur. De keuken biedt ruime werk- en opbergruimte, wat het een plezierige plek maakt om te koken. Hier kunt u heerlijk kokkerellen en genieten van een praktische en stijlvolle keuken.

BIJKEUKEN Er is in de hal een ruime praktische bijkeuken voor extra opslag waar ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.

SLAAPKAMERS Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, die beide licht en comfortabel zijn ingericht. De kamers bieden voldoende ruimte voor kasten en andere meubels en zijn flexibel in te delen naar uw eigen wensen. Of u nu extra opbergruimte, een logeerkamer, of een thuiswerkplek zoekt, de indeling van het appartement biedt veel mogelijkheden.

BADKAMER De badkamer is modern en stijlvol afgewerkt, voorzien van een bad-douche combinatie, een wastafel en nette betegeling. Daarnaast is er een separaat toilet in de hal voor extra gemak. De badkamer is ontworpen om een comfortabele plek te zijn waar u kunt ontspannen.

EXTRA VOORZIENINGEN Naast de gebruikelijke faciliteiten biedt dit appartement ook een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime berging in het souterrain, ideaal voor het opbergen van fietsen en andere spullen.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

CENTRAAL GELEGEN NABIJ HET CENTRUM VAN BREDA De Beverweg 123 ligt op een ideale locatie dicht bij het levendige stadscentrum van Breda. U geniet van de nabijheid van winkels, restaurants, en uitgaansgelegenheden, zonder dat u de drukte direct om u heen heeft. Dit appartement biedt de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en een rustige woonomgeving.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID Met de uitvalswegen A27 en A58 op korte afstand, is dit appartement uitstekend bereikbaar voor wie veel onderweg is. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer en bent u snel in andere delen van Breda en omgeving. Het maakt deze locatie ideaal voor wie werkt in de stad, maar ook voor wie regelmatig buiten Breda reist.

GROENE OMGEVING EN NABIJHEID VAN VOORZIENINGEN Naast de stedelijke gemakken is er ook veel groen in de buurt. Verschillende parken en wandelgebieden liggen op korte afstand, wat ideaal is voor wie graag ontspant in de natuur of een actieve levensstijl heeft. Ook scholen, sportvoorzieningen en supermarkten zijn allemaal dichtbij gelegen, wat het dagelijks leven makkelijk en comfortabel maakt.

KORTOM Beverweg 123 is een modern, instapklaar appartement met een uitstekende ligging dichtbij het centrum van Breda en de uitvalswegen. Met een lichte woonkamer, eetkamer, twee ruime slaapkamers, moderne keuken en badkamer, een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein en een handige berging in het souterrain, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor comfortabel en zorgeloos wonen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda