Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mgr. Leijtenstraat 24, Breda – Instapklaar Appartement met Vrij Uitzicht nabij Brabantplein

Dit prachtig afgewerkte appartement aan de Mgr. Leijtenstraat 24 biedt alles wat u zoekt in een comfortabele en moderne woning. Het appartement is met recht instapklaar en heeft een heerlijke ligging met vrij uitzicht, pal naast het gezellige winkelcentrum Brabantplein. Hier vindt u niet alleen een ruim aanbod aan winkels, maar ook een levendige buurt met alles binnen handbereik.

INDELING

WOONKAMER & EETKAMER De ruime woonkamer is een fijne, lichte ruimte met veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote raampartijen. De woonkamer biedt toegang tot de naastgelegen eetkamer, die zich uitstekend leent voor gezellige diners of als werkplek. De open sfeer tussen de woonkamer en eetkamer zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. De moderne afwerking maakt dit de perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. De eetkamer geeft direct toegang tot het zonnige balkon.

KEUKEN De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur. Het strakke en hedendaagse design past perfect bij de rest van het appartement. Hier kunt u naar hartenlust koken en genieten van de ruime werk- en kastruimte.

SLAAPKAMERS Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en beide kamers zijn licht en netjes afgewerkt, en bieden meer dan genoeg ruimte voor kasten of andere meubels. Of u nu een logeerkamer, werkkamer of walk-in closet wilt creëren, de indeling biedt veel flexibiliteit.

BADKAMER De moderne badkamer is stijlvol ingericht en voorzien van een douche, wastafelmeubel en nette betegeling. Daarnaast is er een separaat toilet in de hal, wat zorgt voor extra gemak. De hoogwaardige afwerking maakt deze badkamer een fijne plek om te ontspannen.

BALKON Een van de highlights van dit appartement is het zonnige balkon, gelegen op een gunstige positie met vrij uitzicht. Hier kunt u in alle rust genieten van uw kopje koffie in de ochtend of een borrel in de namiddag, met een heerlijk uitzicht over de omgeving.

BERGING In de onderbouw vindt u nog een ruime berging om te gebruiken als extra opslag.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

GEZELLIG WONEN NAAST WINKELCENTRUM BRABANTPLEIN De locatie van dit appartement is ideaal voor wie houdt van het bruisende stadsleven, maar ook van rust. Het winkelcentrum Brabantplein, dat direct naast het appartement ligt, biedt een breed scala aan winkels, waaronder een supermarkt, drogisterij en diverse eetgelegenheden. Alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn dus op loopafstand.

DICHTBIJ HOGESCHOOL EN NATUUR Daarnaast is de ligging perfect voor studenten of docenten van de nabijgelegen Avans Hogeschool en Breda University (NHTV), die zich op een steenworp afstand bevinden. De omgeving biedt ook diverse recreatiemogelijkheden, met parken en natuurgebieden in de buurt voor wie graag wandelt of fietst.

BEREIKBAARHEID Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U bent in no-time in het stadscentrum van Breda, en ook de uitvalswegen A27 en A58 zijn eenvoudig te bereiken. Bovendien zijn er meerdere bushaltes in de buurt, wat zorgt voor een uitstekende verbinding met het centrum en andere delen van Breda.

KORTOM Mgr. Leijtenstraat 24 biedt u een instapklaar en modern afgewerkt appartement op een top locatie in Breda. Met twee ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een zonnig balkon met vrij uitzicht, is dit de perfecte plek voor wie houdt van comfort en gemak. Het winkelcentrum Brabantplein ligt om de hoek en biedt alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda