Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Teteringsedijk 146, Breda – Ideaal Startersappartement Nabij het Centrum

Dit mooie startersappartement op Teteringsedijk 146 biedt een geweldige kans voor starters of jonge professionals. Gelegen op een toplocatie nabij het bruisende centrum van Breda, biedt het appartement comfort en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Verder is het appartement rustig gelegen aan de achterzijde van het complex met een zonnige balkon op het zuiden en tevens voorzien van energielabel C!

INDELING

WOONKAMER & KEUKEN De woonkamer is een prettige en lichte ruimte dankzij de grote raampartijen, wat zorgt voor een heerlijk natuurlijke lichtinval. Hier heeft u voldoende ruimte om een gezellige zit- en eethoek te creëren. Aangrenzend bevindt zich de open keuken, die voorzien is van de nodige apparatuur en werkruimte. Ideaal voor het bereiden van maaltijden, terwijl u in contact blijft met de rest van het woongedeelte.

SLAAPKAMER Het appartement beschikt over één slaapkamer. De slaapkamer biedt voldoende plek voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, waardoor u een comfortabele plek heeft om te ontspannen en tot rust te komen.

BADKAMER De nette badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Deze ruimte is slim ingedeeld en biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse verzorging.

BALKON Aan de zonnige zijde van het appartement bevindt zich een fijn balkon op het zuiden. Hier kunt u volop genieten van de zon en heerlijk buiten zitten. Een perfect plekje om de dag te beginnen met een kop koffie of ’s avonds te ontspannen met een drankje.

BERGING EN PARKEERGELEGENHEID Het appartement beschikt over een eigen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen of andere spullen. Bovendien is er parkeergelegenheid op eigen terrein, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Dit appartement is gelegen op een gunstige locatie aan de Teteringsedijk, vlakbij het gezellige centrum van Breda. Binnen enkele minuten fietsen of lopen bereikt u het bruisende hart van de stad met al haar winkels, cafés, restaurants en culturele voorzieningen.

GOEDE BEREIKBAARHEID Naast de nabijheid van het centrum, biedt de locatie ook een uitstekende bereikbaarheid. Zowel het openbaar vervoer als de uitvalswegen naar de A27 en A16 zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel op weg bent naar omliggende steden en dorpen.

VOORZIENINGEN IN DE OMGEVING In de directe omgeving vindt u ook diverse supermarkten, winkels en eetgelegenheden voor uw dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende parken en groene gebieden waar u heerlijk kunt wandelen of sporten.

KORTOM

Teteringsedijk 146 is een ideaal appartement voor starters of jonge professionals die op zoek zijn naar een fijne woning op een uitstekende locatie. Met een lichte woonkamer, open keuken, één slaapkamer en zonnig balkon op het zuiden biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Met het centrum van Breda op korte afstand en goede parkeergelegenheid op eigen terrein, is dit een kans die u niet wilt missen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 125

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 125

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda