Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het appartement is gelegen aan de Concordiastraat. Deze straat ligt direct aan het Van Coothplein en de winkelstad van Breda. Het bruisende centrum van Breda is volop in ontwikkeling. Er worden veel nieuwe horecagelegenheden geopend en regelmatig zijn er leuke activiteiten in en rondom het centrum.

Op de begane grond is de entree van het gebouw met aan de buitenzijde de brievenbussen en het bellentableau. Via de afgesloten toegang komt u in de ruime hal met aan de rechterzijde toegang tot de gezamenlijke fietsenberging. Tevens treft u hier de lift en het trappenhuis aan. Op de vijfde verdieping ligt het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, slaapkamer en de badkamer.

De woonkamer geeft toegang tot het balkon en de keuken.

De keuken heeft een composiet aanrechtblad en is voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, koel- en vriescombinatie en een stoomoven.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde.

De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met badmeubel.

Er is een aparte ruimte aanwezig waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Het balkon is gelegen op het zuidoosten, heeft een oppervlakte van ca. 10 m2 en heeft een geweldig uitzicht over de Concordiastraat en op het tegenover gelegen appartementengebouw met historische uitstraling.

Om de woning te kunnen huren: - dient u een bruto maandinkomen te hebben van 4 maal de huurprijs - een vast contract of jaarcontract te hebben - u wordt gevraagd hiervan bewijs te leveren - borg- of garantstellingen worden niet geaccepteerd

Kale huur: €1.450,- Servicekosten: €100,- Stofferings- en Meubileringskosten: €200,- Voorschot stookkosten: €100,- Totale huurprijs: €1.850,-

Huurvoorwaarden – Het appartement is eind oktober beschikbaar; – De waarborgsom betreft een maand huur; – Het appartement is gemeubileerd; – Het appartement zal niet verhuurd worden aan woningdelers of studenten; – Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren; – Het is niet toegestaan in het appartement te roken; – Huisdieren zijn niet toegestaan; – De huurprijs is exclusief gas/licht/water en gemeentelijke belastingen;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars