Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE DROOMHUIS IN HET BRUISENDE BRABANTPARK

Ben jij op zoek naar een instapklare eengezinswoning op fietsafstand van het centrum van Breda? Ben je een starter op de woningmarkt of misschien een jong gezin dat verlangt naar meer ruimte? Zoek je een plek waar je kinderen fijn kunnen spelen en waar je de voorzieningen van de stad binnen handbereik hebt? Dan is deze hoekwoning in Brabantpark precies wat je zoekt. Deze instapklare woning, gelegen aan een rustig pleintje met alleen bestemmingsverkeer, biedt zowel rust als voorzieningen op korte afstand. Met een royale achtertuin op het zuidwesten en een garage is dit de ideale plek om je woondromen waar te maken. En met maar liefst 10 zonnepanelen op het dak en voorzien van dak- en spouwmuurisolatie, is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam.

HET BESTE VAN DE WONING OP EEN RIJTJE

Prettige ligging: Gelegen aan een gezellig pleintje met een grasveld, perfect voor kinderen om te spelen of voor een ontspannen wandeling. De voorzieningen van de stad zijn op fietsafstand: je fietst in ongeveer 10 minuten naar de binnenstad van Breda en het station. Uitvalswegen zijn snel bereikbaar en voor de dagelijkse boodschappen liggen winkelcentra Brabantplein en Heusdenhout op loopafstand

Ruimte en comfort: Deze hoekwoning heeft een extra brede achtertuin (ruim 110m2) en een handige garage, voorzien van elektra en een kanteldeur met loopdeur. Ideaal voor diegenen die van ruimte houden. Met de ligging op het zuidwesten kun je hier tot in de late uurtjes van de zon genieten.

Instapklaar: Alle kamers zijn keurig afgewerkt en klaar om in te trekken. Geen grote klussen nodig, maar direct genieten van de nieuwe woning.

Lichte zolderverdieping: De zolder is licht dankzij de kunststof dakkapel met HR+ glas. Perfect voor een extra slaapkamer of kantoor. Waar ga jij deze ruimte voor gebruiken?

Duurzaam wonen: Met 10 zonnepanelen en geïsoleerde daken en muren bespaar je flink op energiekosten en draag je bij aan een beter milieu.

EEN THUIS IN BRABANTPARK: LEVENDIG EN RUSTIG TEGELIJKERTIJD

De voordeur opent naar een lichte en ruime hal. Deze is voorzien van laminaat en geeft toegang tot het toilet, de kelderkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer van 30m2 is voorzien van een laminaatvloer en heeft veel lichtinval door de grote ramen. Door de airco houd je het in de zomer lekker koel en in de winter behaaglijk.

De praktische open keuken in L-opstelling met voldoende kastruimte is modern en volledig uitgerust met inbouwapparatuur: een RVS spoelbak, 4 pits gaskooplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelvriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken loop je zo de royale tuin in.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je de overloop die is voorzien van vloerbedekking en die toegang geeft tot twee slaapkamers, de badkamer, een tweede toilet en een wasruimte. Een vaste trap leid je naar zolder.
De twee ruime slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De in 2022 volledig vernieuwde badkamer is ruim en luxe met een fijne douche, moderne wastafel, kastruimte en een design radiator. Er is op deze verdieping een modern afgewerkte losse toiletruimte aanwezig en een aparte ruimte met wasmachine en droger aansluiting.

TWEEDE VERDIEPING

De ruime voorzolder biedt veel opbergruimte en hier bevindt zich de cv ketel (Intergas Extreme 30, van 2020). De zolderslaapkamer, voorzien van laminaat en een dakkapel, biedt eindeloze mogelijkheden: of je nu een kinderkamer, thuiskantoor of logeerkamer nodig hebt, deze ruimte biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

TUIN

De achtertuin van ruim 110 m2 is gelegen op het zuidwesten. De tuin is in 2020 geheel vernieuwd en is voorzien van een terras, vijver, diverse borders en aansluitingen voor water en stroom. Vanuit de tuin heb je toegang tot de ruime garage met kanteldeur met loopdeur en voorzien van elektra.

WIJK

Brabantpark zelf is een bruisende wijk met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van scholen en winkels tot parken en openbaar vervoer, het is er allemaal. Dit is een plek waar je je meteen thuis voelt.

RESUME VAN DE WONING

Deze woning biedt alles wat je wilt: rust, ruimte, comfort en duurzaamheid. Met een rustige ligging, een zonnige tuin en moderne voorzieningen is het de perfecte plek voor gezinnen en starters die op zoek zijn naar hun droomhuis.

BIJZONDERHEDEN
- Energiezuinige woning met 10 zonnepanelen, gelegd in 2019
- De airco is geplaatst in 2023
- De badkamer en twee wc's zijn vernieuwd in 2022
- De tuin en de schutting zijn vernieuwd in 2020
- De keuken is vernieuwd in 2016
- De Intergas ketel is van 2020
- Het garage dak is voorzien van een nieuwe laag van bitumen in 2020

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 222

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 222

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda