Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN BIJ DEZE WONING. WENST U TOCH OPGENOMEN TE WORDEN OP DE RESERVELIJST STUUR ONS DAN EEN MAIL.

Wat een parel!

Deze charmante, afgelopen jaren nagenoeg compleet gemoderniseerde, jaren ’30 twee-onder-een-kap woning voldoet aan alle hedendaagse woonwensen. De woning mag met recht instapklaar genoemd worden en beschikt over een sfeervolle living met fraaie erker, zeer modern sanitair, luxe en compleet uitgevoerde (tuingerichte) open leefkeuken, privacybiedende achtertuin met ruime stenen garage én separate berging, eigen oprit voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein, energielabel C en in totaal 4 (slaap)kamers. Deze prachtige woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving met veel voorzieningen in de directe nabijheid zoals winkels, supermarkten, sportvoorzieningen. Plan snel een bezichtiging in om deze parel met eigen ogen te komen bewonderen!

Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte: ca. 125m² Externe bergruimte: ca. 46m² Perceeloppervlakte: 298m² Inhoud: ca. 454m³

LOCATIE De woning is gelegen in de wijk 'De Driesprong', Brabantpark. Er is veel groen in deze rustige, kleinschalige en zeer kindvriendelijke wijk die vnl. bestemmingsverkeer heeft. Nabij de woning ligt een prachtige speelweide waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven en in de directe omgeving vindt u diverse winkels en enkele basisscholen. De uitvalswegen naar het bruisende stadscentrum van Breda, Teteringen en de snelweg A27 zijn zeer nabij gelegen. Het stadscentrum is binnen 10 minuten per fiets bereikbaar en het Centraal Station in ca. 5 minuten via de snelfietsroute. Afgelopen jaren is het woonklimaat in dit deel van de wijk door de diverse uitbreidingen van de recent opgeleverde nieuwbouw woningen sterk verbeterd. Hierdoor is dit een interessante stek voor jong en oud.

POSITIEVE ONTWIKKELINGEN OMGEVING Op termijn zullen op de achterliggende gronden nieuwbouw woningen (plan Heiveldhoef, www.heiveldhoef.nl) gerealiseerd worden. Deze toekomstige bouwplannen zullen de wijk een nog verdere upgrading geven! Het hart van de wijk 'Heiveldhoef' is de historische boerderij met veel omliggend groen. Deze natuurlijke kern vormt het decor van het parklandschap waar het gevarieerde aanbod van woningen wordt gebouwd. Het resultaat is een aantrekkelijke en eigentijdse woonomgeving waar modern woonconform en een stadse situering samenkomen in een gezellige, parkachtige wijk.

BOUWKWALITEIT De huidige bewoners hebben de woning met veel aandacht, liefde en passie aangepast aan de hedendaagse woonwensen. Hierbij zijn o.a. de volgende verbeteringen aan de woning uitgevoerd; - 2021: De gehele achtertuin opnieuw ingericht - 2020: Nagenoeg de gehele woning met o.a. de keuken, badkamer, elektra met bedrading, aanbouw aan de achterzijde en de dakkapellen op de eerste én tweede verdieping. Alle dakkapellen zijn voorzien van elektrische rolluiken met afstandsbediening. - 2018: De gehele voortuin én de oprit gelegen naast de woning.

In warm water en verwarming wordt voorzien middels de HR-combiketel (januari 2021), houtkachel (oktober 2020 en ieder jaar geveegd) en de vloerverwarming in de aanbouw/bijkeuken (september 2020). Tot slot beschikt de woning over diverse authentieke details zoals de glas-in-loodramen, paneeldeuren en hoge plafonds.

TUIN / BERGING / GARAGE De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde en de zijkant een tuin. Aan de achterzijde ligt een zeer verzorgd ingerichte, privacybiedende tuin (2021) gelegen op het zonnige oosten. De tuin beschikt over diverse vaste beplanting, fraaie sierbestrating, diverse terrassen waardoor op ieder moment ergens in de tuin van de zon genoten kan worden, speelhuisje (ter overname) en een gazon. Vanuit de achtertuin is de stenen berging én de (voormalig) garage (voorzien van licht/electra) te bereiken (in totaal ca. 46m²) De garage biedt desgewenst een ideale mogelijkheid tot het vestigen van een kantoor aan huis. Via de poort aan de zijkant van de woning bereikt u de voor-/straatzijde. De voortuin (2018) is eveneens verzorgd aangelegd en voorzien van beplanting.

OPRIT De oprit is gelegen naast de woning en biedt plaats voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein. Vanuit de oprit is de woning bereikbaar.

INDELING BEGANE GROND HAL/ENTREE Via de overdekte entree bereikt u de ruime hal met de prachtige (lichtgrijze) gietvloer. De hal beschikt over de (vernieuwde) meterkast welke fraai is weggewerkt in de vaste kast, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte, trapkast en geeft u toegang tot de woonkamer.

TOILETRUIMTE Fijne, moderne gedeeltelijk (in lichte kleurstelling) betegelde toiletruimte met vrijhangend closet.

WOONKAMER De sfeervolle woonkamer (ca. 30m²) is aangenaam licht door de fraaie erker aan de voorzijde en geeft aan de achterzijde toegang tot de open keuken in de aanbouw. De woonkamer beschikt over een massief houten vloer, stucwerk wand- en plafondafwerking en moderne houtkachel.

KEUKEN De luxe uitgevoerde en complete leefkeuken (ca. 17m²) met kookeiland is voorzien van alle gemakken en tijdloos ingericht. In de keuken ligt een mooie gietvloer i.c.m. vloerverwarming en de wanden en het plafond zijn voorzien van strak stucwerk met inbouwspots. Doordat slim gebruikt is gemaakt van de vele aluminium kozijnen (HR++ glas tot de grond) én de lichtstraat in het dak is in deze ruimte enorm veel daglichttoetreding en ruimtelijk effect gecreëerd. De keuken beschikt over A-merk inbouwapparatuur waaronder; een Bora inductiekookplaat met downdraft afzuiging (afvoer naar buiten), combi-oven/magnetron, combi stoomoven, vaatwasser, wijnklimaatkast, grote koel-/vries-combinatie (nis 194cm.), Quooker en vele opberglades en kasten. Vanuit de keuken is een doorloop naar de bijkeuken of kan de tuin bereikt worden middels de openslaande tuindeuren.

BIJKEUKEN In de bijkeuken ligt eveneens een mooie gietvloer i.c.m. vloerverwarming en zijn de wanden en het plafond voorzien van strak stucwerk. De bijkeuken beschikt over vele bergkasten, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de verdeler van de vloerverwarming. Vanuit de bijkeuken is toegang tot het terras, gelegen naast de woning, mogelijk middels de aparte toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

BADKAMER Stijlvolle, luxe uitgevoerde badkamer welke beschikt over een inloop (regen) douche met separate handdouche en inbouwkranen, dubbele wastafel met meubel, ligbad met inbouwkranen, vrijhangend closet en designradiator. De ruime is afgewerkt met een gietvloer en deels betegelde wandafwerking.

SLAAPKAMER I Gelegen aan de voorzijde (ca. 3.51 x 3.51m.) met kunststof dakkapel met HR ++ beglazing, laminaatvloer, praktische vaste kast, strakke wand- en plafondafwerking (met fraaie sierlijsten) en radiator.

SLAAPKAMER II Gelegen aan de achterzijde (ca. 4.33 x 3.51m.) met kunststof dakkapel met HR ++ beglazing, laminaatvloer, tweetal praktische vaste kasten, strakke wand- en plafondafwerking (met fraaie sierlijsten) en radiator.

(SLAAP-WERK)KAMER III Gelegen aan de voorzijde (ca. 2.02 x 1.47m.) met hardhouten kozijn en laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer.

SLAAPKAMER IV Royale zolderkamer (ca. 3.12 x 2.84m. met een nokhoogte van 2.31m.) voorzien van een VELUX-dakvenster, kunststof dakkapel over de gehele breedte van de woning, laminaatvloer, airconditioning en veel bergruimte achter de schotten of in de vast kast.

BIJZONDERHEDEN - Gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving nabij de uitvalswegen en de voorzieningen - Vele positieve ontwikkelingen in de directe omgeving gerealiseerd of in de planning - 4 slaapkamers - Nagenoeg geheel gemoderniseerd vanaf 2020 - Zeer modern sanitair en luxe uitgevoerde keuken

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 298

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 298

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda

Wooninfluencers

Laden..