Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden, in hartje centrum van Oosterhout gelegen, energiezuinig, modern en luxueus, instapklaar 3 kamer hoekappartement op de begane grond met een hoog plafond (2,80m). Het appartement is onder andere voorzien van een loggia, aparte eigen berging op de begane grond en eigen parkeerplaats in de parkeergarage welke toegankelijk is met een op afstand bedienbare elektrische garagedeur. Het complex is gebouwd in 1998, echter de begane grond is in 2022 getransformeerd in appartementen. Hierdoor is het appartement zo goed als nieuw, uitstekend geïsoleerd en afgewerkt met de nieuwste materialen, zoals:

- vloerverwarming, inclusief na-regeling in beide slaapkamers; - warmtepomp; - aluminium kozijnen; - HR++ beglazing; - CO2-sensoren;

De volledige woning is voorzien van vloerverwarming en de vloer bestaat uit een visgraat pvc vloer. De wanden zijn strak afgewerkt (gestuct/gesaust). Daarnaast zijn er twee rolluiken aangebracht t.h.v. de woonkamer en master bedroom. De parkeerplaats in de kelder is bereikbaar via het trappenhuis naast het appartement, of via de lift in de ontvangsthal van het complex.

INDELING HAL/ENTREE De overdekte entree van de woning is bereikbaar via de achterzijde van het complex. De ruime hal/gang geeft toegang tot de 2 slaapkamers, het toilet, de badkamer, de technische ruimte cq berging en de woonkamer.

SLAAPKAMER I De ruime slaapkamer beschikt over een vensterbank en een groot raam waarvan 2 delen aan de zijkant draai-kiep zijn. Liever wat privacy in de kamer? Gebruik dan het elektrische rolluik en geniet van een heerlijk donkere nachtrust.

SLAAPKAMER II De tweede slaapkamer is in gebruik als werkkamer/logeerkamer en beschikt over een groot raam waarvan een deel draai-kiep is.

TOILETRUIMTE Het toilet is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. De vloer en wanden zijn volledig betegeld.

BADKAMER De badkamer is voorzien van een zeer ruime douchecabine, dubbel wastafelmeubel, elektrische radiator en een ronde spiegel met verlichting en verwarmingselementen. De drie-standen mechanische ventilatie kan daarnaast worden bediend in de badkamer. De vloer en wanden zijn volledig betegeld.

WOONKAMER/KEUKEN De speels ingerichte woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Hier geniet je van ruime lichtinval vanuit de voor- en zijkant van de woning. Wil je de warmte of kou buiten houden, of gewoon wat meer privacy? Gebruik dan het elektrische rolluik t.h.v. de woonkamer. De luxe moderne keuken beschikt over een inductie kookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de ruime loggia/overdekt terras via een schuifpui.

LOGGIA De loggia van 8m2 is betegeld en is voorzien van elektriciteit. Zo kun je hier heerlijk buiten zitten in de zomer. De bloembak voor de loggia is eigendom en kan naar eigen voorkeur worden gebruikt.

TECHNISCHE RUIMTE De wasmachine, droger alsmede de warmtepomp staan opgesteld in de technische ruimte welke zeker gezien de grootte ook dienst kan doen als berging. De warmtepomp betreft een ventilatielucht/water warmtepomp van het merk Nibe met een extra buffervat (40L) voor langdurig warm water. De warmtepomp is enkele maanden geleden nog voorzien van onderhoud.

BERGING De ruime aparte berging op de begane grond beschikt over afzuiging en elektriciteit. Hier kun je gemakkelijk de fietsen in kwijt, en zo sta je direct buiten omdat het gelijkvloers is.

LIGGING Oosterhout ligt als een middelgrote en overzichtelijke stad tussen Tilburg en Breda in en heeft zelf alle gewenste commerciële - en noodzakelijke nutsvoorzieningen. Je kunt in het centrum heerlijk winkelen en eten, ook overdekt in winkelcentrum 'Arendshof'. Dit fraai opgezette appartement is gelegen in “residentie Uylenburgt’’ welke tegen het winkelcentrum Arendshof aan ligt. In Oosterhout zegt men "eerst eten", wat is het daarom fijn dat o.a. een goede bakker en heerlijke afhaal Thai jouw toekomstige overburen zijn. Oosterhout ligt ook gunstig t.o.v. de snelwegen A27, A59 en A16 en heeft een frequente en hoogwaardige openbaarvervoerverbinding met Breda.

BIJZONDERHEDEN - in 2022 opgeleverd nieuwbouwappartement (80m2); - buitenschilderwerk 2023; - hoogwaardig afgewerkt en instapklaar; - loggia/terras (8m2); - gasloos en volledig voorzien van vloerverwarming; - energielabel A; - rolluiken aangebracht t.h.v. de master bedroom en woonkamer; - private aparte berging op de BG (7m2); - private eigen parkeerplaats in de parkeergarage; - servicekosten V.v.E. bedragen ca. € 162,- per maand; - oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 283

Overige

Perceel oppervlakte 13

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 283

Overige

Perceel oppervlakte 13

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout