Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

STIJLVOLLE MAISONNETTE IN HARTJE WOENSEL – PERFECT VOOR JOU!

Ben jij starter op de woningmarkt, een eenpersoonshuishouden, een jong gezin of iemand die houdt van alles wat de stad te bieden heeft? Dan hebben wij de ideale woning voor jou! Deze prachtige maisonnette in het bruisende stadsdeel Woensel, buurt Vaartbroek, heeft alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een toplocatie dicht bij alle voorzieningen. Ontdek jouw nieuwe thuis vol mogelijkheden!

 HIGHLIGHTS VAN DE WONING

- Ideale locatie: De maisonnette ligt in stadsdeel Woensel, nabij alle gewenste voorzieningen zoals Winkelcentrum Vaartbroek, restaurants, scholen, Winkelcentrum WoensXL en uitvalswegen.
- Indeling: Hal, toilet, eenvoudige keuken in wandopstelling, royale woonkamer. Op de eerste verdieping: overloop met vaste kasten, 4 slaapkamers (waarvan 1 met toegang tot het balkon), badkamer met inloopdouche, toilet en twee wastafels.
- Direct beschikbaar:Dit ruime appartement staat al leeg en is geheel naar eigen wens af te werken.
- Extra opslagruimte:Ruime berging in het souterrain en voldoende openbare parkeerplaatsen rondom het appartementencomplex.
- Woonoppervlakte: 105 m², wat voor veel leefruimte zorgt in elke kamer.

STIJLVOL WONEN IN WOENSEL

Je komt binnen een ruime hal met een royale woonkamer die uitnodigt voor gezellige avonden met vrienden of familie. De eenvoudige, maar praktische keuken biedt alle mogelijkheden om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

Eenmaal op de eerste verdieping, valt direct de praktische indeling op. De overloop met vaste kasten zorgt voor voldoende opbergruimte, terwijl de vier ruime slaapkamers ieder een eigen unieke sfeer hebben. Eén van de slaapkamers biedt directe toegang tot het balkon, waar je kunt ontspannen met een goed boek of genieten van de ondergaande zon. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en twee wastafels, zodat je elke dag fris en energiek kunt beginnen.

Wat deze maisonnette echt bijzonder maakt, is dat hij al leeg staat en naar eigen wens afgewerkt kan worden. Je kan de kamers inrichten met jouw persoonlijke stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Daarnaast biedt het souterrain een ruime berging voor al je spullen en zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar rondom het appartementencomplex. Ideaal voor als je vaak vrienden of familie over de vloer hebt.

Met een woonoppervlakte van 105 m² heb je meer dan genoeg ruimte om je droomleven waar te maken. Of je nu een thuiskantoor wilt creëren, een speelkamer voor de kinderen of een gezellige leeshoek – alles is mogelijk in deze veelzijdige maisonnette.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De maisonnette is gunstig gelegen in stadsdeel Woensel nabij alle gewenste voorzieningen zoals Winkelcentrum Vaartbroek, restaurants, scholen, Winkelcentrum WoensXL, uitvalswegen etc. De woning heeft een hal, toilet, eenvoudige keuken in wandopstelling, royale woonkamer. Op de eerste verdieping vind je een overloop met vaste kasten, vier slaapkamers (waarvan één met toegang tot het balkon), en een badkamer met inloopdouche, toilet en twee wastafels. Het appartement staat reeds leeg en is geheel naar eigen wens af te werken. In het souterrain bevindt zich een ruime berging en er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen rondom het appartementencomplex.

OPROEP TOT ACTIE

Voel de energie van je nieuwe leven in deze maisonnette en maak de eerste stap naar jouw droomwoning. Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek hoe deze woning perfect jouw wensen vervult. Wacht niet langer – jouw nieuwe thuis wacht!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 346

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 346

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij