Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Zeer ruime twee-onder-een-kapwoning (ca. 173m²) met royale inpandige garage (ca 35m²), viertal slaapkamers, groot perceel (380m2) en sublieme ligging in gewilde woonomgeving "Oude Gracht" te Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DEZE WONING: - Betreft een zeer ruime woning gelegen op een privacy biedend perceel van maar liefst 380m²; - Nagenoeg geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing en spouwmuurisolatie (energielabel C!); - In de prijsstelling van de woning is rekening gehouden met kosten voor modernisering; - Sublieme vrije ligging aan een groenrijke woonstraat in gewilde woonwijk "Oude Gracht" te Eindhoven; - Aanvaarding in overleg.

VRAAGPRIJS: € 675.000,-- k.k. AANVAARDING: In overleg.

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat. Naast de eigen oprit en garage is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is nagenoeg geheel voorzien van aluminium kozijnwerk met dubbele beglazing alsmede pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. Op de begane grond ligt een fraaie hardhouten afzeliavloer. De woning kenmerkt zich geheel door grote raampartijen, welke voor een prettige lichtinval zorgen, en de hoge plafonds welke voor een ruimtelijk gevoel zorgt.

HAL/ENTREE Ruime ontvangsthal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang, loopdeur naar de keuken en de living.

WOONKAMER L-vormige living met voldoende ruimte voor zowel een eet- als een zitgedeelte. Tevens is de ruimte voorzien van een fraaie haardpartij. Vanuit de eetkamer geeft een loopdeur toegang tot de separate keuken. Door het verwijderen van de tussen-/kastenwand kan de keuken bij de woonkamer worden getrokken. Vanuit de eetkamer is er tevens een loopdeur naar de tuin.

KEUKEN Separate keuken, geplaatst in U-opstelling. Het grote raam geeft uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heb je toegang tot de ruime inpandige garage.

GARAGE/ KELDERRUIMTE De ruime garage is maar liefst ca. 35m². Hier bevinden zich momenteel de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen. Het is ook mogelijk om deze op zolder de realiseren. Vanuit de garage is er een loopdeur naar de tuin. Tevens bevindt zich hier de trap naar de ondergelegen kelderruimte.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers, een bergkast, de badkamer en separate toiletruimte.

SLAAPKAMER(S): Slaapkamer 1 (ca. 20m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, met doorloop naar het balkon; Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, met eveneens een loopdeur naar het tweede balkon; Slaapkamer 3 (ca. 11m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 4 (ca. 23m²): De vierde slaapkamer (met dakkapel) is gelegen op de tweede verdieping; Slaapkamer 5: Er bestaat de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren op de tweede verdieping.

BADKAMER Ruime badkamer bestaande uit een wastafel, ligbad en douchehoek.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde slaapkamer met dakkapel. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (bouwjaar 2018). De vierde slaapkamer is voorzien van een dakkapel en er is voldoende bergruimte onder de kapschuinte aanwezig. Deze ruime kan worden opgesplitst zodat er een extra (slaap-) kamer ontstaat.

BUITENRUIMTE Voortuin met oprit t.b.v. meerdere voertuigen, deels overdekte parkeerplaats en kanteldeur met loopdeur naar de garage. De achtertuin is gelegen op het zuiden. De tuin bestaat uit gevarieerde (volwassen) beplanting welke zorgen voor veel privacy.

LIGGING EN LOCATIE De woning is gelegen in zeer gewilde woonomgeving villawijk "Oude Gracht" en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Eindhoven, de Karpendonkse plas, winkelcentrum WoenXL, het Cassandraplein en diverse voorzieningen zoals, scholen, sportfaciliteiten, op korte afstand van het maxima medisch centrum, het Catharina ziekenhuis, Eindhoven airport, en diverse uitvalswegen o.a. de A2, A50 en de A58.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een in basis goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met ruime inpandige garage; - Gunstig energielabel (C), o.a. voorzien van aluminium kozijnen en spouwmuurisolatie; - Ligging op een ruim perceel van maar liefst 380m²; - Viertal ruime slaapkamers en mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer; - Vrije ligging aan een rustige en groenrijke woonstraat in "Oude Gracht" te Eindhoven; - Aanvaarding in overleg (op korte termijn beschikbaar); - Uw persoonlijke makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 779

Overige

Perceel oppervlakte 380

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 779

Overige

Perceel oppervlakte 380

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA