Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

!! Bezichtiging rondes VOL! Viewing rounds FULL!

Welkom in de Generalenbuurt, waar je nieuwe droomhuis op je wacht! Deze instapklare tussenwoning is perfect voor eenpersoonshuishoudens, starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en iedereen die houdt van het bruisende stadsleven. Met zijn moderne afwerking, energielabel B, en ideale ligging nabij Winkelcentrum WoensXL biedt deze woning alles wat je zoekt en meer. Hier kun je genieten van zowel rust als gemak, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Indeling: Bij binnenkomst verwelkom je een ruime hal met toilet en fonteintje. Hierna betreed je de royale woonkamer met een gloednieuwe open keuken, compleet uitgerust met een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 4-pits BORA inductiekookplaat en een Quooker.
- Eerste verdieping: Hier bevinden zich drie keurige slaapkamers en een moderne badkamer (gerenoveerd in 2020) met een inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel.
- Tweede verdieping: Deze verdieping biedt een voorzolder met plaats voor de CV-ketel, aansluitingen voor wasapparatuur en een gezellige zolderkamer die perfect is als extra slaapkamer of werkruimte.
- Tuin: De fijne achtertuin op het oosten is voorzien van een stenen berging en een vrije achterom, ideaal voor fietsliefhebbers en tuinliefhebbers.
- Duurzaamheid en isolatie: De woning heeft energielabel B, beschikt over 6 zonnepanelen en een nieuwe groepenkast, wat bijdraagt aan een lagere energierekening. De woning is voorzien van goede dakisolatie, spouwmuurisolatie en geïsoleerde beglazing
- Ligging: Gelegen in de gewilde Generalenbuurt, op loopafstand van een basisschool, kinderopvang, grote speeltuin en bushalte. Het grote Winkelcentrum WoensXL is slechts 5 minuten fietsen, terwijl je de binnenstad van Eindhoven in 15 minuten bereikt per fiets of auto.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze moderne, instapklare tussenwoning. De ruime hal biedt een uitnodigende entree met een handig toilet en fonteintje. De royale woonkamer straalt een en al luxe uit. De nieuwe open keuken is een droom voor iedere hobbykok. Met high-end apparatuur zoals een BORA inductiekookplaat en een Quooker, maak je de lekkerste maaltijden in een handomdraai. En met de vaatwasser en koelkast ben je van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping vind je drie keurige slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed en kastruimte. De recent gerenoveerde badkamer uit 2020 is een ware oase van rust, met een moderne inloopdouche en een chique wastafelmeubel. Hier kun je elke ochtend fris en vol energie beginnen aan je dag.

De tweede verdieping herbergt een praktische voorzolder met de CV-ketel en aansluitingen voor wasapparatuur. Maar dat is niet alles! De fijne zolderkamer biedt tal van mogelijkheden: een extra slaapkamer, een thuiskantoor of misschien een hobbyruimte. Laat je creativiteit de vrije loop.

Buiten wacht een heerlijke achtertuin op het oosten. Begin je dag met een kop koffie in de ochtendzon, of organiseer een gezellige barbecue met vrienden en familie. De stenen berging biedt voldoende opbergruimte, en de vrije achterom zorgt ervoor dat je fietsen makkelijk kunt stallen.

Deze woning is niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Met energielabel B, 6 zonnepanelen en een nieuwe groepenkast ben je klaar voor de toekomst en bespaar je op je energiekosten. De woning is voorzien van een goede isolatie. Dakisolatie, spouwmuurisolatie en geïsoleerde beglazing

De ligging is werkelijk ideaal. In de gewilde Generalenbuurt vind je rust en kindvriendelijkheid, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent. Een basisschool, kinderopvang en een grote speeltuin bevinden zich op loopafstand. Met Winkelcentrum WoensXL op slechts 5 minuten fietsen, heb je een gigantisch winkelcentrum met maar liefst 140 winkels, meerdere supermarkten, warenhuizen en gezellige restaurants binnen handbereik. En voor diegenen die van het stadsleven houden: de binnenstad van Eindhoven is slechts 15 minuten fietsen of 10 minuten met de auto. De bus brengt je in een kwartier naar het treinstation van Eindhoven, ook makkelijk bereikbaar per fiets.


Plan nu je bezichtiging via onze website! 

Je nieuwe thuis begint hier. Wacht niet langer en ontdek de potentie van deze prachtige woning in de Generalenbuurt. Bezoek onze website voor meer informatie en plan direct je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 360

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 360

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij