Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Zeer ruime uitgebouwde tussenwoning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 144m², een ruime leefkeuken met extra groot kook-/spoeleiland, tweetal badkamers en sublieme ligging in gewilde woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een over de volledige breedte aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning; - Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, vloer-/ muur- en (grotendeels) dakisolatie (LET OP: Het huidige energielabel betreft nog een "oud" label. Met de huidige isolatievoorzieningen komt een nieuw label waarschijnlijk op een B uit!); - Begane grond v.v. vloerverwarming; - Aan achterzijde voorzien van een dakkapel; - O.a. met fraaie ruime woon-/leefkeuken en tweetal badkamers;

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat. In de straat is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De gehele parterre is voorzien van een nette laminaatvloer met vloerverwarming, pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met garderobe nis, berg-/provisiekast (met vernieuwde groepenkast), vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Woonkamer met eet- en zitgedeelte. Aan de achterzijde is de woning over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor is er een ruime woon-/leefkeuken ontstaan. De keuken, in wandopstelling, is voorzien van een extra groot kook-/spoeleiland waar je ook aan kunt zitten, composiet werkblad alsmede inbouwapparatuur te weten een vijfpits gaskookplaat, oven, combi oven-/magnetron, afzuigkap, inbouwkoelkast, vriezer, bordenverwarmer en boiler. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de tuin met overkapping.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers, eerste badkamer en separate toiletruimte.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 15m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 8m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Er bestaat de mogelijkheid om hier een badkamer te creëren; Slaapkamer 4: Eveneens een ruime "master" slaapkamer, gelegen op de tweede verdieping.

BADKAMER 1 Badkamer met douchehoek alsmede een wastafel en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde (en mogelijk vijfde) slaapkamer met dakkapel. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (Nefit bouwjaar 2020) en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen. Vanuit voorzolder doorloop naar de slaapkamer en tweede badkamer.

BADKAMER 2 Tweede badkamer met jacuzzi/ ligbad alsmede een wastafel. Er is daglichttoetreding middels een dakraam.

BUITENRUIMTE Achtertuin met overkapping, sierbestrating, een zonneterras en borders met beplanting. Er is tevens voorzien in een stenen berging en eigen achterom. De tuin is gelegen op het zuid westen en biedt volop privacy.

LIGGING EN LOCATIE Deze woning is gelegen in de populaire woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven (Woensel Noord). In de directe omgeving tref je voldoende openbare voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderdagverblijf, hogescholen, universiteit en ziekenhuizen (o.a. het Catharina Ziekenhuis en Maxima Medisch Centrum). Tevens zijn de goede ontsluitingen naar o.a. de A2, A50, de N2, de A58 en de internationale school.

BIJZONDERHEDEN: - Ligging aan een rustige woonstraat op gewilde woonlocatie in "Prinsejagt" te Eindhoven; - Tuinligging op het zuid westen en met serre/overkapping; - Goede isolatievoorzieningen waaronder dak-/ muur-/ vloerisolatie en kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing; - Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming; - Pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds; - Tweetal badkamers; - Deels voorzien van rolluiken alsmede een zonne screen; - Aanvaarding januari 2025; - LET OP: Het huidige energielabel betreft nog een "oud" label. Mogelijk komt een nieuw energielabel uit op een B!; - Uw persoonlijke makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA